Otel Dendro Otel 3 *, Vietnam, Nha Trang: yorumlar, açıklamalar, teknik özellikleri ve yorumlar

Dendro Otel 3 * - topraklarından anlamıyla yeşillik dalmış ve muhteşem kumsala çok yakın bir güzel ve modern bir oteldir.

Hotel hakkında temel bilgiler

Dendro Otel 3 * Otel müşterilerine çeşitli hizmetler sunmaktadır sunmaktadır. Yani, onlar güzel deniz ve şehir manzarası eşliğinde, kapalı yüzme havuzunda yüzebilir fırsatı bulacak. Ayrıca otel genelinde dağıtılan sinyal ücretsiz kablosuz internet, önemli mevcudiyetidir.

Sabah misafirler Dendro Otel 3 * restoranda sadece elde değil, aynı zamanda doğrudan odanıza teslim edilebilir besleyici bir kahvaltı ile başlar. Sonra bir bisiklet kiralayarak şehri ve civarını keşfe için güzel bir ortamda binmek.

Otel personeli Dendro Otel 3 * konfor ve doymuş misafirlerinin eğlence ilgilenir. Sen rahat odaların yanı sıra bol eğlence sunulacaktır. Yani, karaoke bir rehberli tur kitap veya bir çalışma araba kiralama kendinizi tur yapabilirsiniz.

otel konumu

Dendro Otel 3 * (Vietnam) her yıl dünyanın her yerinden birçok turist tarafından ziyaret edilmektedir Nha Trang, yer almaktadır. Bu köyde en iyilerinden biri olarak kabul edilir halk plajına Tran Phu, sadece birkaç adım mesafededir. sadece 2 km uzaklıkta ve havaalanı - - 30 km tren istasyonundan belirleyin.

Misafir daire

Otel Dendro Otel 3 * (Vietnam) 63 oda bulunmaktadır ve size aşağıdaki konaklama seçenekleri sunabilir:

• Prim paketi - 50 metrekare alana sahip, her biri rahat ve ferah odalar. m. Ek bir konuk için bir yer olarak hizmet edebilir bir kanepe ile bir kral yatak ve oturma odası ile büyük bir yatak odası bulunmaktadır.
  • Senior Deluxe deniz eşsiz manzaralarını sunmaktadır panoramik pencereli, rahat bir yatak odasında konaklama imkanı sunmaktadır.
  • Deluxe - oldukça kompakt daire, yaklaşık 24 metrekare alanı. m., zarif iç mekanlara sahip geniş ve aydınlık yatak odası rahatça iki kişi konaklayabilir.
  • Üstün - Büyük bir yatak veya tek kişilik yatak, bir çift ile küçük bir oda.

Daireye Özellikler

Otel Dendro Otel 3 * (Nha Trang) dairede sağlanan kolaylıklar yararlanmak için onları sunan konukların rahatlığı sağlamak için:

• banyo, duş veya (kategorisine bağlı olarak) büyük bir banyo ile donatılmıştır;
  • Her daire (check-in sırasında resepsiyona ücretsiz olarak temin şifresini) kablosuz İnternet erişimi vardır;
  • Rahat bir oda sıcaklığı ayarlanan bireysel klima yardımıyla kalmak olabilir;
  • Odada, kablo, çok sayıda kanalı görmenizi sağlayan TV sağlanan süre boş zaman doldurmak için;
  • size sadece bilinecek olan elektronik şifreli kilit, şifre ile güvenli bir güvenli değerli eşyalarınızı ve para saklayabilir;
  • Banyoda, banyo aksesuarları ve güzellik seti ve saç kurutma makinesi ilaveten.

Otel hakkında yararlı bilgiler

Başka bir otel gibi, Dendro Otel 3 * (Nha Trang) personel ve misafir yöneten belirli iç kuralları vardır. aşağıdaki ana noktalar:

• Hareketli ve check-out sonra 14:00 pm önce sırasıyla gerçekleştirilir (erken ve sağlanan geç ayrılış yerleşme ücretli olası mevcut odaların yeterli sayıda yoktur);
  • yatak ücretten muaftır mevcut kullanarak çocuklar en fazla 6 yaşında ve daha büyük çocuklar için bu tür hizmet gecelik 3,5 dolara mal olacak;
  • İlave yatak kişi başı günlük 17 dolara;
  • Otel, özel bebek karyolası sağlanmaz;
  • Giriş kesinlikle yasaktır hayvanlarla zaman;
  • sen plastik kredi kartı vasıtasıyla sağlanan hizmetler için ödeme yapabilirsiniz;
  • Bu özelliklerden biri sigara kesinlikle kendi ülkesinde yasak olmasıdır;
  • Eğer servisini kullanmak istiyorsanız, yönetim bilgilendirmek rezervasyon aşamasında veya önceden işaret değer;
  • Herkesin bir muayene odası tatminkar olacaksa iade edilecektir 100 $, tutarında bir depozito bırakmak hareket olmalıdır;
  • Yeni evliler kalma, çiçekler ile romantik oda dekorasyon şeklinde bir ikramiye sağlanan;
  • Kalıcı misafirler servisi, erken check-in ve daire geç check-out kullanma hakkına sahiptir.

pozitif yorumlar

Turistler otele Dendro Otel 3 * konaklamanız ile çoğunlukla memnun. Yorumlar olumlu yorumlar bir dizi içerir:

• Odalar her gün temizlenir ve çok dikkatli bir şekilde (toz, kir, çöp hiçbir fikri kalana);
  • plaja sadece birkaç adım üzerinde bulunması nedeniyle otel inanılmaz iyi bir konuma sahiptir;
  • Çok iyi yemek - büfe ve et, balık ve peynir ve taze sebze ve meyve, çocuk ürünleri için iyi bir seçim sürü vardır;
  • Otel çevresinde dükkan ve kafeler bol, bu nedenle gıda sorun yaratmaz.

negatif yorum

otele Dendro Otel 3 * (Nha Trang, Vietnam) kaldıktan sonra yolcuları önemli gözlemler sayı kalır:

• tüm odalar, ama en pahalı, çok yakın ve küçüktür;
  • Bilinmeyen nedenlerden dolayı, resepsiyon personeli oranı turistlere son derece dostça;
  • bir ücret karşılığında bu otelde diğer oteller her zamanki gibi, odalar yükseltme olamaz;
  • (7 kadar) alt katlarda çünkü karayolunda yakınlığı çok gürültülü olduğunu ve pencereden hiçbir güzel görünüm var - bu çevredeki binalar engel;
  • Hizmetçiler genellikle havlu rapor yoktur ve çıkışında konuk sayısını kontrol ederken hırsızlık itham edilebilir ve ceza kurtarmak;
  • o (çok daha ucuz satın almak için yerel şirketlerden) personel ile ilişkilerde yardımcı ve sorunları çözmek, ama sadece pahalı geziler getirdiği olmadığından eleştiri büyük miktarda, otel rehberi eseridir;
  • Tahta yataklar ödenen (ama daha fazla sen, daha ucuz size mal olacak otel uzaklaşmak);
  • verilmesi takvimi olmasına rağmen plaj havlusu - 8'den 9'da için, gelip herkes için yeterli olmadığından sırası onlarda, çok daha erken ihtiyaç almak;
  • Bu oda mayo ve kurumaya havlu odasında imkansız olduğu gibi, balkonu yoktur o rahatsız;
  • çok kötü işleri kaldırın - sürekli çok yavaş gider ve o takılıyorum için gittiğini izlenimi verir, Creaks;
  • oda çünkü yolun yanı sıra nedeniyle zemin kattaki barda oynayan yüksek sesli müzik, çok gürültülü.