Solemar Hotel 3 * (Rhodes, Yunanistan): yorumlar, açıklamalar ve yorumlar

Yunanistan en popüler turistik yerlerinden biridir. Dünyanın dört bir yanından Gezginler sadece antik kültürü çekti, ama aynı zamanda kaliteli bir plaj tatil edilmiştir. tatil için bir yer seçerken yaşam Düşük maliyetli de belirleyici bir faktördür. para kazanmak için isteyen, turist The Solemar Beach Hotel 3 * (Rodos) dikkat edin. onun misafirlerine sunabileceği?

otel ve yakındaki turistik yeri

Çok yönlü tatil turist sunabilir Yunanistan (Rodos). Solemar Hotel 3 * ülkenin en popüler ada üzerinde yer alır. Burada antik anıtlar ve dar sokakları ve beyaz kumlu plajları ve altyapı ile ortaçağ kenti vardır. Bu uzak olan Ixia'nın beldesinde bulunan Rodos şehir sadece 5 km uzaklıktadır. Denize uzaklık yaklaşık 300 metredir. plaj biraz pahalı otelden ayrılır. Otobüs durağı otele 100 metre mesafededir.

Yakınlarda çok sayıda mağaza, hediyelik eşya mağazaları ve restoranlar bulabilirsiniz. Sen köyden 12 km Diagoras Havaalanı'na komplekse alabilirsiniz. Seyahat zamanı değil daha yarım saattir. otel Solemar Beach Hotel 3 * gelmeden, kesinlikle turistik aşağıdaki adayı ziyaret etmelidir:

• Akropolu yalissos (3 km);
  • Rodini Parkı (4 km);
  • akropolis Rodos (4.5 km);
  • Apollo Tapınağı (4.7 km);
  • Rodos (5.5 km) eski şehir;
  • Grand Master Sarayı (6 km);
  • Rodos (6.5 km) su parkı.

Otel hakkında kısa bilgi

otel Ixia'nın tatil köyü kütle inşası sırasında 1970 yılında yaptırılmıştır. kendi topraklarında meyve ve zeytin ağaçları, çiçekli çalılar oluşan yemyeşil bir bahçedir. Toplamda, kompleks 102 oda bulunuyor. Hepsi Akdeniz tarzında inşa edilen bir beş katlı ana binada yer almaktadır. Burası sakin bir tatili tercih çiftler ve yaşlılar için uygundur. Otel Solemar Hotel (Ixia) 3 * Standart (yaklaşık. Rodos) hiçbir yaştaki çocuk için izin verir. hayvan Settling, diğer taraftan, bu kesinlikle yasaktır.

Karmaşık dinlenmek için düşük maliyetli bir yer olarak kabul edilir. Standart çift kişilik oda minimum fiyat gecelik yaklaşık 1500 ruble olduğunu. adada turizm sezonunun zirve olarak kabul edilir Temmuz ve Ağustos aylarında mal olacak Biraz daha. En pahalı daireler 5000 ruble turistleri mal olacak. Odada nüfus 13:00 burada başladığını O hatırlamakta. Öğleye kadar sabah erken ayrılmak zorunda. gezi İngilizce dilinin temel kurallarına tanışırız için, ya da en azından bir öbek kitap almak tavsiye edilir önce böylece otel, hiçbir Rusça konuşan bir kadroya sahiptir.

konut Fonu

Solemar Hotel 3 * (Rodos) 102 oda bulunuyor küçük bir otel, olarak kabul edilir. Bunlar iki veya üç kişilik küçük aileler konaklayabilir. Bunlardan yılında yenilenmiş Son 2007 yılında yapıldı. Odalar farklı rafine tarzı, ancak bunlar konforlu bir konaklama için gereken her şey var. Her odada bir masa ve birkaç sandalye olan, kendi küçük balkon vardır. Ege Denizi veya dağlara bakan yemyeşil bitki örtüsü ile kaplı. Zemin döşenir. Tüm daireler günlük tidied. Bunun tek istisnası Pazar.

Aşağıdaki numaralardan birini seçebilir turistler:

• Çift kişilik oda. misafirler seçimi çift veya tek yataklı odalar sunulmaktadır. Onun alanı 20 metrekare olduğunu. m.
  • Üç Kişilik Oda. Üç adet tek kişilik yatak vardır. tüm odaların alanı 25 metrekaredir. m.

odada ne var konfor?

Odalarda Sayısız özellikleri - hizmetin kalitesinin bir ölçüsüdür. Karmaşık Solemar Otel 3 * yerleşti Tüm turistler, aşağıdaki donanıma kullanabilirsiniz:

• Bireysel hangi uyumak için rahat bir oda sıcaklığında muhafaza klimalı. Sen hazirandan eylüle kadar kullanabilirsiniz.
  • Tv eski model. o uydu kanalları ile bağlantılıdır için, aralarında Rus çeşitli vardır.
  • Radyo. Yunan radyo istasyonu müzik dinlemek için o kadar uygundur, sadece yayınlar.
  • Eğer yiyecek ve içeceklerin saklayabilirsiniz küçük bir buzdolabı.
  • Dolap ve giyinme odası.
  • kurutma ve ütü olanakları yuvarlanma.
  • Tuvalet ve banyoda bir saç kurutma makinesi.
  • Direkt telefon. Bu otel, oda servisi siparişi irtibata yardımcı olabilir. Belli bir ücret karşılığında, çalışanlar sabah sizi arayıp uyandırabilir.
  • İnternet kablosuz. ayrıca ödenir.
  • Keten ve havlu düzenli, haftada 3 kez.

yerel altyapı

Otel tarafından sağlanan hizmet, aynı zamanda büyük ölçüde geri kalanını etkiler. Solemar Hotel 3 * hem ücretli ve ücretsiz hizmetler içerir iyi gelişmiş ağ altyapısına sahip bulunmaktadır. Biz ana olanları listelemek:

• Hızlı servis check-in ve check-out. Bu sıralarında boşta duran, onların yerleşime uzun süre beklemek sevmiyorum olanlar için uygundur.
  • Döviz bürosu. Herhangi bir zamanda, ziyaretçilerin en uygun oranda Euro ruble alışverişi yapabilir.
  • Otelin yanında bulunan Kamu otopark,. Burada turistler aracınızı park ya da yerel bir makineyi kiralayabilirsiniz.
  • Vayfay otel genelinde dağıttı. Resepsiyona bağlayabilirsiniz. hizmet maliyeti günde 3 milyon avro.
  • Faks ve fotokopi hizmetleri resepsiyonda yer almaktadır. Belli bir ücret karşılığında, onlar herkes yararlanabilir.
  • Güvenli önemli belgeler, değerli ve para depolamak için.

Nasıl kompleksi kendilerini eğlendirmek için?

İyi değer - rahat bir konaklama ve kaliteli hizmet değil, aynı zamanda eğlence, o Komplekste ibaret değildir. otele Solemar Hotel 3 * (Rodos) kalmak Turistler, olumlu yorumlar bırakın. Onlar iyi bir boş zaman aktiviteleri olduğunu söylüyor. misafirleri için otel şu eğlence sunabilir:

• sadece iyi havalarda açık Açık havuz,. Turistler ücretsiz şezlonglar ve güneş şemsiyeleri alıp terasta güneşin tadını çıkarabilirsiniz.
  • plajda su etkinliklerinin merkezi. Burada rüzgar sörfü, motorlu tekne, katamaran yelken ya kano ekipmanı kiralayabilirsiniz.
  • plaj voleybolu için oyun alanı.
  • İnternet kafe. Ek bir ücret karşılığında, konuklar, yüksek hızlı bağlantı yararlanmak bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz.
  • dinlenebileceğiniz bir ortak oturma odası, TV seyretmek.
  • bilardo ve dart içeren bir oyun odası ödedi.
  • Bisiklet Kiralama.
  • havuz Terasta düzenli herkes için aerobik ve su jimnastiği dersleri düzenlenmektedir.
  • karaoke araçları. Otel ayrıca şan yarışmalar düzenlemektedir.
  • Masa Tenisi.

Kompleks içinde güç kaynağı sistemi, restoran ve barlar

otelde kalan turistler Solemar Hotel 3 *, sistemde sunulan yemekler "herşey dahil". Onun fiyat kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra tatlılar ve atıştırmalıklar dahildir. Yemek sırasında konsantre meyve suları, maden suyu, sıcak ve soğuk içecekler servis edilmektedir. alkol severler bedava bira, Yunan şarapları ve yerli içkiler takdir edecektir. Kızarmış yumurta, omlet, sandviç, müsli, yulaf lapası, meyve, sosis ve peynir kesme: Kahvaltıda Avrupa yemekleri sunmaktadır. öğle ve akşam yemeği için turist Yunan ve Akdeniz mutfağı, balık ve deniz ürünleri denemek için davet edilir. "Herşey dahil" sistemi 23:30 kadar açıktır. Bu süreden sonra, tüm içecekler ve gıda dahil değildir.

Otel konukları için aşağıdaki catering işi:

• Merkez restoran. Tüm ana yemekler düzenlemektedir. ziyaretçiler için genel büfesi. Yaklaşık 200 kişi kapasitelidir.
  • Lobi bar. Turistler bir yemek, sıcak içecekler, tatlılar, atıştırmalıklar, dondurma yanı sıra şarap, bira, kokteyl, meyve suları ve meyve olabilir.
  • Snack Bar. Bu taze hamur işleri, çay, kahve, süt, meyve ve tatlılar pişmiş hizmet vermektedir.

çocuklar için Koşullar

küçük çocuklu dinlendirici bir tatil için Solemar Otel 3 *. Karmaşık önemli bir indirim sunmaktadır Onlar idi. Belli bir ücret karşılığında, bir karyola odasına teslim edilebilir. ebeveynlerin aforoz edilmesi gerekiyorsa, bunlar çocukla oturup ücretli bir dadı neden olabilir. Gün boyunca devam. Ana restoran yeme rahatlığı için yüksek sandalyeler ile donatılmıştır.

otel çocuklara eğlence bir dizi standart sunuyor. Onlar için, tatlı su ile sığ havuzda çalışma. Dört yaşından büyük çocuklar için, mini kulübü tarafından organize etti. Deneyimli animatörler gelişmekte dersleri ve eğlenceli oyunlar geçirirler. Modern dönel kavşaklar ile donanımlı oyun çocuğun, göndererek açık havada rahatlayın.

Turistlerin Görüşler: pozitif

Görüşler önceki misafirler seçilen tatil yerinde emin olmayanlar mutlaka okuyun. Onların yardımı ile gerçekten öyle otel tarafından sunulan hizmetin hangi seviyede anlamak mümkündür. Solemar Otel 3 * konukları farklı izni gözden geçirmektedir. Bunlar otelin aşağıdaki avantajları takdir:

• klor kokusu yok saf su ile derin havuzu. Terasta, ücretsiz şezlong bol her zaman vardır.
  • Otelde çok güzel bir atmosfer. Çoğunlukla sarhoş ve gürültülü misafirler bulmak çok nadir Avrupa'dan emekliler dinleniyor.
  • İyi eğlence. Sürekli olmanın ve sportif faaliyetler.
  • Sıcak su her zaman var ve iyi basınç ile çalışıyor.
  • Odaya temizlik Günlük kalitesi. Yatak çarşafları düzenli olarak değiştirilir ve işkenceyle bir ipucu gerektirmez.
  • deniz güzel manzaralı üst katlarda.
  • İyi kahvaltı. Menü farklı çeşidi olmasına rağmen şefler, lezzetli yemekler hazırlamak.

Turistlerin Görüşler: negatif

Hiçbir memnun müşterilere sahip bir otel bulmak nadirdir. Ben bir istisna ve gözden geçirir ve bazen olumsuz karmaşık Solemar Hotel 3 *, oldu. Turistler otelin aşağıdaki dezavantajlara dikkat edin:

• Klima ücreti, bu konuda hiçbir açıklama yer almadığı halde.
  • Çok yavaş ve sıkışık asansör. Biz yere almak için çok uzun beklemek zorunda.
  • Tatsız bira. suyla seyreltilir sanki görünüyor.
  • şişman insanları uymuyor Küçük duş. böylece su çok uzun bir süre gider ve dökülür, tamamen tıkanmış boşaltın.
  • plaj kadar gitmek için, yol ve birkaç yerel atılmış bypass gereklidir.
  • pencereler sokağa bakar eğer çok gürültülü.
  • dikili delikli eski havlu yakalandı.
  • Menü çok az bir meyvedir. Öğle ve akşam, elma, portakal ve karpuz bazen birkaç dilim biraz ver.

yerde dinlenmek için gerekli olup olmadığı?

Bu otel açıklamasını ve kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra, bunun bütçe gezgin için mükemmel olduğunu söyleyebiliriz. Rahatlatıcı bir tatil için yer arayan küçük çocuklar, yaşlılar ve turistler ailelere değer geliyor. Gençlik şirketleri, diğer taraftan, burası çok sıkıcı görünebilir. Ayrıca, İtalya'da bulunan aynı Solemar Hotel (Sant Alessio Siculo) 3 * ile bu otel karıştırmayın.