Park Otel "Volzhskaya Riviera", Saratov: yorumlar, açıklamalar ve yorumlar

Bazen geleneksel ve kelime "Riviera" (İtalyan-Fransız Ligurian Denizi kıyısı) ait tek gerçek anlamı uzun unutulmuş gibi görünüyor. Seyahat acenteleri gururla ülkemizde değil, sana aynı adı taşıyan varyantı çok sayıda sunuyoruz. Riviera, aslında, sahil, lüks bir konaklama ve yüksek hizmet kişileştirme haline gelmiştir. Büyük bir nehir ve sıcak bir iklim varsa, o zaman, oradaydı ve olmaya. Rusya'da, herkesin dilinde Volzhskaya Riviera tarih: Tek kelimeyle vb Saratov, Kazan, Uglich, Astrakhan, dünyanın en büyük nehirlerinden biri çevreleyen Volga bölgedir - Volga ... Bir gezi planlarken, kalmak için nerede düşünmemeye imkansızdır.

"Volzhskaya Riviera" - makale Saratov Otel kentinde en popüler biri odaklanmaktadır.

konum

Rahat ve popüler turistik otel şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzakta, bir ekolojik temiz bir alanda yer almaktadır. "Volga ver." - "Riviera" ülke tıbbi sağlık kompleksinin ismi Saratov tüm konumlar, kültür ve eğlence yaşamı sitesinden sadece on beş kilometre uzaklıktadır. Yerleşim hangi otel yer almaktadır - bu köyü "mübaşir." Amacıyla Volga kıyısında ve 200-300 metre yürümek zorunda sahile almak için.

Hotel "Volga Riviera" (Saratov): Açıklama

Otel, orta fiyat segmentinde bir gece maliyeti ile eşit olduğunu. Bu konforlu odaları, geniş bir hizmet yelpazesi, duyarlı ve yetkin personeli ve kaliteli hizmet ile beş katlı bir binadır. 2009 th - Binanın yapımında (yenileme) yılı. Otel, gereken her şeyi, asansör, genelinde kablosuz ücretsiz internet vardır.

Odalar

Otel, emrinde farklı düzeyleri ve fiyatların 59 konforlu oda bulunuyor. otel "Volzhskaya Riviera" (Saratov) hayat pahalılığı her zaman iki kişi ve kablosuz internet kullanımı için kahvaltı dahildir. dört ayaklı hayvan sahibi için güzel bir bonus evcil hayvan bir gerçek olacaktır. Ancak, hatta rezervasyon aşamasında, önceden bilgilendirmek için gereklidir.

Oda tipleri

• Standart - 24 m2 oda, bir oda. İki adet tek kişilik yatak, dolap, masa, TV, buzdolabı, sehpa, duş, ayna, terlik ve banyo malzemeleri: Tam ihtiyacınız olan her şey ile döşenmiş. hayat pahalılığı - Günde 2800 ruble.

• Üstün standart - Tek fark bölünmüş sistemi yüklü olduğunu olmak üzere önceki sayıya kesinlikle özdeş. Maliyet - Günde 3000 ruble.
  • Junior Süit - Volga üzerinde penceresinden panoramik manzaralı 49 m2 geniş oda alanı. Mobilya: komidin, dolap, çekmeceler, buzdolabı, TV, sedirler, bir sehpa göğsüne ile çift kişilik yatak. Otelin "Volga Riviera" (Saratov) misafirler için banyo terlik, saç kurutma makinesi, kişisel malzemeleri ve bornoz hazırladı. hayat pahalılığı - Günde 3500 ruble.
  • Süit - Bir oturma odası, geniş bir banyo ve yatak odasından oluşan 49 m2 yatak odası dairenin deluxe oda alan. Mobilya: Yan masalar, osmanlı, döşemeli mobilya, kablo TV, masa, buzdolabı, klima, dolap bir çift kişilik yatak. banyoda bide, jakuzi, terlik, saç kurutma makinesi, kişisel tuvalet vardır. hayat pahalılığı - Günde 5000 ruble.

Otel yakınındaki Plaj

misafirleri için otel "Volzhskaya Riviera" (Saratov) bazı eğlence aktiviteleri sunmaktadır. Otelin çok isim gerisi başta sahile ilgili olduğunu söylüyor. Volga boyunca yer Saratov, kentsel plajları çok sayıda vardır. Hepsi değil, iyi donanımlı ve konforlu. Otel "Volzhskaya Riviera" doğa ile çevrili ve nehre yakın bir ekolojik temiz bir alanda yer almaktadır.

Yaz aylarında kavurucu güneşten korumak özel tenteler ile donatılmış düz Plaj otel. kıyısında su sürmek ve çeşitli eğlencelerin organize eder.

Volga üzerinde Trophy balıkçılık

Otel, genellikle bir turizm merkezi olarak algılanmaktadır. "Volzhskaya Riviera" (Saratov) benzersiz ve özel eğlence sunan - Volga üzerinde balık. Nehir birçok türde dolu gerçek bir balıkçı cennet, iyi bir av bakılmaksızın beceri ya da deneyim, herkes için garanti edilir olduğunu. Uzakta değil, otele 10 kilometre tarafından 5 şiddetinde küçük bir adadır. Eğer levrek, turna, kefal, yayın balığı, levrek, kefal, kızılkanat, çipura ve diğerlerini yakalamak yılın çevresinde çeşitli zamanlarda. balığın Türlü.

Barbekü ve yakacak: bir tekne bir motor, balıkçılık ekipmanı, hem de taşıma ve yakalamak pişirmek için gerekli aksesuarlar dahil olmak üzere sağlanmıştır kiralayın. Balıkçılık için dokuzcanlı fanlar, aynı zamanda tüm aileyi sadece gidebilir. Bir çocuk oyun alanı, su konumlar.

en zorlu misafirler için otel personeli "Volzhskaya Riviera" (Saratov) inanılmaz bir kupa balık düzenleyecek. bildiğiniz gibi çok deneyimli bir ekip balık, derin arayan, çünkü Volga iyi sulara götürür. iyi balıkçılık "taç" su mümkün olduğunca ısıtan yaz gereklidir. yayın balığı ve levrek için en uygun zaman.

hizmetin maliyeti kişi sayısına bağlıdır. iki dört saat 14 bin mal olacak için Rafting sürer. ovuşturun., konaklama sonra 17 dahil bin. Rub edin. fiyat benzeri ekipman kiralama, balıkçılık, yakacak odun, barbekü ve kapsar. D.

Sedir, odun ateşinde sauna

resort otel "Volzhskaya Riviera" (Saratov), yorum onların hizmet Rus milli geleneklerini takdir lütfen aşağıda bulacaksınız. Sadece topraklarında misafirler için ise sedir gerçek banyosu koymak eski odun ateşinde ziyade elektrik şömine daha. Sağlam meşe dallar ve çam iğneleri aroması size unutulmaz bir tatil ve rahatlama verecektir. banyo ağırlıyor önce misafirlerin Volga bölgenin lezzetli bir barbekü ve doğal güzelliği keyfini alanı kebapçılar. Misafirler içecekler kızılcık, yaban gülü, bitkisel çaylar ve ücretler, bal tadını çıkarabilir.

sedir banyolarının maliyeti - iki kişi kalan saatte 1500 ruble. Bu oturumda, minimum zaman iki saattir.

düğün hizmetleri

Başka alan hangi otel işleten - düğün. Konumu ancak maksimum konfor ve yüksek hizmet ile deplasmanda doğayla iç içe şehir, büyük bir zafer geçirmek isteyenler için mükemmeldir. "Düğün Paketi" - otel benzersiz etkiye sahiptir. 100 bin ruble toplamı için için ilgili ÖZEL TEKLİF. Bu durumda, superior oda veya süit kategorisi evliler ücretsiz sunuyor. paket fiyatı (50 kişilik) banket salonu kira, menünün bireysel hazırlık, pasta% 10 indirim, otel binası ve kendi topraklarında bir fotoğraf çekimi, eşleri ve geç check-out yerleştirerek, kahvaltı iki kişilik, gelecekteki siparişlerde indirimi dahildir şampanya ve meyve - otel dan iltifat.

"Volzhskaya Riviera" (Saratov): yorumlar

Saratov otel iyi bir üne sahiptir. Onun ortalamanın üzerinde bölgedeki konaklama diğer varyantları, karşılaştırmalı olarak değerlendirme ve olası beş üzerinden dört puan bir tahmine karşılık gelir.

İlk olarak, tatile ziyaret ettiklerini turist not - mükemmel bir konuma. Saratov şehir uzakta ve 15 km yakın aynı anda toplu taşıma araçları veya özel araçla üstesinden, bu nedenle 15-20 dakika sonra konumlar ve eğlence ile bölge merkezinde veya Volga yakın doğanın kuytu bir köşesinde alınarak belirlenir. Nehir, seyahat göre, çok yakın, sen 10-15 dakika boyunca sahile yürüyebilir. Plaj de yapılmaktadır, temiz, ancak altyapı yeterince iyi gelişmemiştir. insanlar kelimenin geleneksel anlamda tatil için gitmek burada Ancak, bu durumda, bu pek bir eksikliktir.

Sağlam dört otel misafirleri hizmet düzeyini takdir ediyoruz. kibar personel, istekleri ve isteklerine sempatik. Birkaç yalnız yöneticileri daima kompleksinin resmi web sitesinde üçüncü parti kaynaklarına rezervasyon hakkında bilgi sahibi değil, kalmamasıdır görüştedir. iyi bir düzeyde Kat, düzenli olarak.

Bütün bu otel fiyat aralığında en iyilerinden biri olduğu sonucuna götürür, bu maliyet ve hizmet kalitesi, konfor düzeyine arasında uyumlu bir denge görülmektedir. Bir avantaj kutlamaları, kurumsal etkinlikler, dost partiler, kupa balıkçılık ve çarpıcı sedir Rus banyosu organizasyonu olasılığıdır.