Otel Casa De Royal 3 * (Hindistan, Goa): yorumlar, açıklamalar, sayılar ve yorumlar

Anjuna - Goa en işlek merkezlerinden biri. sadece plajda dinlendirici bir tatil severler için buraya gel, aynı zamanda eğlence için her türlü arayanlar. Tabii ki, köyde turistik altyapı gayet güzel gelişti. herhangi bir sorun olmadan zaten Anjuna mümkün ucuz iyi konaklama çıkarın. Casa De Royal 3*. Örneğin, birçok turist göre çok iyi bir sayı Casa De Kraliyet 3 * otelde kiraladı.

Nerede karmaşık bulunduğu

Bu otel Anjuna köy merkezinde yer almaktadır. Onun Vagator Chopara ünlü plajlara uzaklığı sadece 1,5 km uzaklıktadır. Rus turist uçakta, tabii ki, çoğu kez Goa içinde ulaşır. Dabolim Havaalanı Anjuna yaklaşık 50 km uzaklıktadır. Bir taksi veya tur operatörü tarafından sağlanan servis otobüsünde alabilir yerleri turistlere alın. gezi İlk durumda etrafında 1000. Rs ödemek zorunda kalacak. Bazı tatilcilerin otel ve transferler ile yerel bir otobüse gidin. Aynı maliyetle yol, elbette, çok daha ucuz. Bu durumda otel yaklaşık 4 saat olacak kadar Ancak, elde etmek. Yani, tabii ki, özellikle uygun değil.

Dabolim Havaalanı, ayrıca sadece Mapusa şehre trenle, sonra taksiye veya otobüse binebilirsiniz. Anjuna şehre uzaklık sadece yaklaşık 8 km uzaklıktadır.

Genel tanım

в нескольких корпусах , построенных в колониальном стиле. Kolonyal tarzda inşa çeşitli binalarda Anjuna çare Casa De Royale barındırır. Otel avlu düzenlenmiş ve iyi donanımlı. otelde resepsiyon durmadan çalışır. Kompleksin tüm odalarında sigara içmek sakinleri vardır. Evcil otelde izin verilmez.

asla bu otelde topraklarında çok yüksek. Ancak, buna yakın iki kez 10 gün içinde yerel tarafça düzenledi. Böyle etkinliklerde Müzik gibi erken öğleden sonra saat 3 olarak oynamaya başlar. Ne zaman bu parti sadece sabah sona erer. müzik sitesinde, maalesef çok iyi duyulabilir ve tabii ki, bu misafirlerin dinlenmeleri engelleyebilir.

Kiracılar 12 öğlen kompleksinde ayrılmış odada kalan. O zamandan önce oda çalışmaz almaya. Bu tur, tabii ki, bilmeli, sabah geldi.

Odalar

сд ается 16 уютных номеров. Toplamda, otel Casa De Royale 3 * (Casa de Royale) aetsya 16 rahat odalar sd. или Standart Ac Room. İstenirse, bir oda Standart Sınıf, Üstün, Deluxe Oda veya Standart Ac Oda kiralayabilirsiniz. Tüm odalar tek tek duşlar bulunmaktadır. Ayrıca merkez kiracı kullanabilirsiniz:

• mutfak;

• Düz panel;

• kasa;

• masaları.

Tüm odalar diğer şeyler, özel balkon veya teraslar arasında sunuyoruz. Bazı odalarda klima ile donatılmıştır. Bu otelde Fanlar tüm odalarda mevcuttur. Ve onlar çok iyi çalışmaz. Projeksiyon panelleri her ticaret-otel odası değil yüklenir. Bazı odalar biraz eski tüp TV'ler bulunmaktadır.

otel odalarında eski misafirler göre

Casa De Royal 3* (Анджуна) комнаты п остояльцы хвалят. Çoğu durumda, otel Casa De Kraliyet 3 * (Anjuna) oda n ostoyaltsy övgü sunulacaktır. hemen her gün burada Temiz odalar hizmetçi. Ve böylece temiz ve düzgün görünüyor. Otelin sakinleri ve odaların alana şikayet yok. Oteldeki odalar teslim yeterince geniştir. Oldukça rahat ve çok eski değil misafirler yorumlarını bakılırsa otel odasında mobilya,. Odalarda aynı zamanda Ev aletleri oldukça düzenli çalışır.

Otel odalarında turist bazıları eksikliği sivrisinek çok sayıda düşünün. İstenirse, Fümigatörler mevcut odalar dahil etmek yeteneğine sahip oluşmaktadır. Ancak, maalesef çok iyi değil, yardımcı olur. Bu nedenle, deneyimli tatilcilerin, bu otelde bir ayırtmanızda sivrisineklere karşı Rusya'dan onlarla herhangi etkili bir başvuru almak, yeni başlayanlar için önerilir. Hint sivrisinekler ısırma çok acı verici. Ve çünkü bu tatil bile tamamen şımarık edilebilir.

otel Özellikler

sağlanan otelde, konukların rahatı için, tabii ki, ek hizmetler bir dizi. Ca sa De Royal e 3* имеется небольшой чистый бассейн. Örneğin, otel Ca sa De Kraliyet e 3 * avlusunda küçük bir temiz havuzu bulunmaktadır. Ayrıca, otelin sakinleri sen erişmesini istiyorsanız:

• ücretsiz otopark;

• bagaj;

• Çamaşır.

Yerinde ve araba kiralama bulunmaktadır. Bu hizmeti, birçok otel misafirleri kullanın. Goa araba ile, plajlar çeşitli ziyaret ve ilginç yerler çok keşfedebilirsiniz.

otel altyapısının misafirleri görüşü

İyi yorumlar sadece bu samimi otelin odalar hakkında değil, aynı zamanda hizmet mevcuttur. Casa De Royal 3* , персонал здесь работает довольно-таки вежливый и отзывчивый. Casa De Royal 3 * şehir merkezinin eski sakinlerinin çoğunun görüşüne göre, personel burada oldukça kibar ve yararlı çalışır. kiracı ayrılmış oda beğenmezseniz, onlar çok fazla sorun olmadan diğerine geçmek için edebilirsiniz. Bazen hatta alımı için gitmek gerekmez. Değişim numarası ne zaman memnuniyetsizlik misafirler yerleşim sorumlu personelin bile sadece üye olabilir.

konukların çoğunluğu kompleksinde yüzme havuzu. Onunla ilgili yanıtlar sadece olumludur. Derinlik rahat yüzmek için yeterli bulunmaktadır. Havuz personelinde su 10 günde bir değişir. Bu durumda, çalışanlarının dezenfeksiyonu için çok fazla klor kullanmayın. Otel personeli giren tüm atık su hemen net yakalamak. Yüzün havuzda sadece yetişkinler değil, aynı zamanda çocukların can. Özellikle onlar için burada küçük bir sığ alanı ayrılmış.

7 de, otel havuzu gecenin önlenmesi için kapalıdır. Bu, elbette, çok uygun değildir. Fırsatlar yatmadan önce yüzmek, turist yok.

seyahat acentelerinin web sitelerinde genellikle bu otelin misafir, diğer şeyler arasında, internet kullanımı belirtilmektedir. Ama aslında, otel zincirinde topraklarında ya da odalarda herhangi yakalamak değil. Bu, elbette, pek çok turist otel eksiklikleri ile ilgilidir. İsterseniz Ancak, kiracı toprakları karşılığında Wi-Fi erişimi otelin yanında yer almaktadır.

Casa De Royal 3 *: yemek yorum

Gerekirse, turist kahvaltı dahil bu otelde fırsat var. 11 am 7 arasında yemek salonunda otelde konukları besleyin. Ağın ortasında yiyecek yorum temelde iyidir. Kahvaltıda, kiracı tereyağı, reçel, meyve suyu, süt, kahve, çay ile iki büyük tost almak için fırsat var. Ek bir ücret karşılığında otel vb omlet, domuz pastırması, meyve salatası ve diğer yemekler, alıp olabilir. D.

Bazı turistler akşam yemeği ve öğle yemeği kahvaltı için değil, aynı zamanda sadece, otel tercih ederim. Yemekler oldukça lezzetli, taze ve her zaman ısıtmalı servis edilir. Ve otel pahasına gıda sahil şeridi üzerinde çalışan boyun daha pahalı değildir.

Beach yakınlarındaki Yorumlar

расположено, к сожалению, довольно-таки далеко. Casa De Royale 3 * dan Deniz maalesef oldukça uzak bir konuma sahiptir. Bazı turistler yürüyerek plaja gidin. O, bu durumda yaklaşık 30 dakika yol alır. Ama otel misafirleri çoğunluğu hala scooter ya da araba köyünde kira tercih ederler.

ы Casa De Royal e 3* ра зные пляжи. Casa De Kraliyet e ra 3 * znye plajlar otelin kiracı ziyaret edin. Diğer bazı kamu yerleşim veya gönderilir - ya Vagator Choparu de. Her durumda, tüm çevre plajları nispeten iyi eleştiriler otel misafirleri kazandık. Anjuna köy alanında Ocean Front geniş yeterlidir. Yani üzerinde hiçbir toplanmanıza asla olmuyor. üzerlerinde güneşlenmek için Kapalı yerel plajları yumuşak kum çok uygundur. İstenirse, karmaşık kıyı kafe ve şemsiyeler birinde kiracı kiralayabilirsiniz. Fakat birçok tatilcilerin Anjuna ve sadece paspaslar üzerinde kumsallarında güneşlenme.

выбравшим для проживания в Анджуне отель Casa De Royal 3*, могут доставлять местные коровы. Anjuna Otel Casa De Royal 3 * kalmayı tercih turistler, Bazı rahatsızlık yerel inekleri teslim edebilir. Hindistan'da davranılır nasıl tüm bilinmektedir. Bu hayvanlar hiçbir kontrolü olmadan plaj ve köylerde sokaklarında yürümek ve her yerde tatilcilerin almak zorunda "ekmeği" bıraktı.

Anjuna ve çevresini kumsallarında turizm altyapısı gayet güzel gelişti. tatilcilerin kıyı çizgisi üzerinde boyun ve dükkanları ziyaret etme şansına sahip. Pek çok yerel kafe ve şemsiyeler düşük maliyetli bir yiyecek veya içecek sipariş sonra, ücretsiz olarak ödünç alınabilir.

Ne bilerek değer

Hindistan - ülke zengin değildir ve onun sorunlardan biri maalesef soygundur. Casa De Royal (3 звезды) п ропадают вещи, никто из его бывших постояльцев, к счастью, никогда не жаловался. Bu Casa De Royal Hotel (3 yıldız) n ropadayut şeylerde, eski misafirler hiçbiri, neyse, şikayet etmedi. Ancak, Hindistan'da değerli olduğunu tüm taşımak veya güvenli mevduat hala değer. Bu gereksiz problemlerden kaçınmak için yardımcı olacaktır. Ayrıca deneyimli tatilcilerin odasında balkon kapısını kapatmak için gece ihtimale karşı, yeni başlayanlar için önerilir.

Hindistan'da erkekler kadınlardan daha fazla. Görünüşe göre, çünkü yerel beylerin hep Rus kadın olmak üzere turist artan ilgi, gösteriyoruz. Bu nedenle, Anjuna kadınların sokaklarında tek başına çok açık elbiseler akşam yürümeyi tavsiye edilir. yurttaşımız Bazı turistler saldırı ağı ve hatta durumlarda konuşmak.

manzaraları

Casa De Royal 3* (Анджуна), п омимо всего прочего, работает и экскурсионное бюро. Casa De Royal Hotel 3 * (Anjuna) n omimo diğer şeyler, işler ve tur masası bulunmaktadır. Gerekirse, yerel bazı turistik mini tur satın alabilirsiniz. Ancak, birçok turist sahilde ya da şehirde hala turları satın almak için tercih ederler. İşte onlar genellikle daha az maliyetli.