Otel Karayip Hotel Soma Bay 5: yorumlar, açıklamalar, teknik özellikleri ve yorumlar

Karayip Hotel Soma Bay 5 * - 140,000 metrekarelik geniş bir alana sahiptir şık bir otel kompleksidir bu tesisi en önemli avantajı - bu bozulmamış plajları ve berrak deniz var.

Tesisin Açıklaması

Otel Karayip Hotel Soma Bay 5 * - deniz rekreasyon ve lüks bir ortamda severler için lüks bir tesistir. Kesinlikle bu otele ait büyük bir bakımlı plaj tadı var. yapmamayı tercih edenler, dört yüzme havuzundan birinde bir gün geçirmek, hem de kendi küçük su parkı ziyaret etmek, denize başa.

Karayip Hotel Soma Bay 5 * size tasarımcının tasarımına toplam rahatlık ve gevşeme sayesinde bir duygu yanı sıra dairelerin teknik donanım verecek. Rahat yeni mobilya modern elektrikli ev aletleri ve diğer olanaklar - otel odasının dinlenme zamanı gezgin için ev bir tür haline gelir, çünkü bu, önemli bir noktadır.

Karayip Hotel Soma Bay 5 * hem parlak ve pervasız eğlence için Mısır'da gelenlere ve sadece rahatlamak isteyenler için uygun ve sipariş sağlık koymak olduğunu. İşte çubukları ve kulüpleri, etkinlikleri ve spor ve fitness merkezi ve spa, ve çok daha fazlası vardır.

konum

Soma Bay Otel kompleksi Karayip Hotel Soma Bay 5 * tatil beldesinde. TUI (seyahat acentası), daha sık seçilen bu otele almak istiyorum bizim vatandaşlarımız. Aynı otel bay kıyısında yer alır ve bu nedenle denize olan yakınlığı ile karakterizedir. Hurghada Uluslararası Havaalanı alanından mesafe yaklaşık 45 km uzaklıktadır. 20 km geçtikten sonra, ünlü Bay bulacaksınız Naama Bay. misafir yapma fırsatına sahip güzel dağ ve çöl manzaraları, nedeniyle Otel konumu.

Sigara otel-tatil köyü

Caribbean World Soma Bay 5 * (Mısır, Soma Bay) otelin suit konuşan, orada 529 olmak üzere toplam vardır ve bunlar üç katlı birkaç bina rahat yükseklikte yer aldığını belirtmek gerekir. Aşağıdaki listeden bir numara seçebilirsiniz:

• Superior Oda - performansında bir standart andıran bir oda, ama yaşam koşulları orada biraz düzeldi. Bu yaşam alanı artan, hem de bazı mobilya parçaları ekleyerek elde edilir.
  • Superior Deluxe - mekan, ekipman ve tasarım çözümleri açısından önceki neredeyse benzer bir sayı. statüsünü yükseltmek Bu dairelerin pencereleri deniz tarafında yer gerçeğinden kaynaklanmaktadır.
  • Aile odaları dört misafirler en az çeker ve bu nedenle iki oda (yatak odası) oluşmaktadır için tasarlanmıştır. Ayrıca, konfor ek koşullar iki ayrı banyolar vardır.
  • Aile Deluxe çarpıcı deniz manzarasına sahiptir nedeniyle pencerelerin durumunu artmış Kazanılan.

Daireye Tesisleri

konfor yüksek düzeyde misafirlerine sunuyor Caribbean World Resort Soma Bay 5 *. Konuklarına özelliklerle donatılmıştır odalarda kalmak şansı sunuyor. şöyle listesi:

• Eğer gıda malzemeleri ve restorandan getirilen yemekler saklayabilirsiniz küçük bir buzdolabı;
  • Bir uydu çanağı erişimi olan modern düz geniş ekran, (Rus Belarus ve Ukrayna kanalları vardır);
  • Klima Eğer apartmanda mikroklima düzenleyen (bakılmaksızın otel sıcaklığının toplamındaki) sahip olmasına olanak tanır;
  • öncelikle idari personel ile iletişim için tasarlanmış bir telefon, aynı zamanda iletişimin uluslararası hattına kavuştu;
  • Eğer elektrikli aletler bağlamak veya bir cep telefonu şarj edebilirsiniz için 220 V gerilim, birkaç çıkışları vardır;
  • Balkonlarda mobilya (iki sandalye ve küçük bir masa), hem de bir ip ya da giysi kurutma makinesi;
  • Bu bir banyo tuvalet, duş veya banyo, lavabo, büyük ayna, saç kurutma makinesi ve banyo aksesuarları ve kozmetik sağlar;
  • Onların eşyalarını güvenliği hakkında emin olabilirsiniz böylece, elektronik kasa sağlamaktadır;
  • Odalarda güvenliğiniz için yangın alarmı ile donatılmıştır.

Restoranlar ve otel kompleksinin çubuklar

Otelde aşağıdaki yerleri ziyaret istenecektir:

• Ana restoranda açık büfe biçiminde sunulan gıda büyük bir seçim sunar. Çocuklar için özel köşesi de bulunmaktadır.
  • barbekü konusunda uzmanlaşmış bir restoran size et ve balık gibi diğer ürünler, açık havada pişmiş verecektir. Ayrıca, orijinal marine deneyebilirsiniz.
  • Tortuga - Burası menü ızgarada hazırlanan yemekler hakimdir, sahilde. Buna ek olarak, burada İtalyan pizza hafif salatalar ve lezzetli tatlılar sunuyor.
  • La Palma - önünüzdeki bu ülke için tipik pişirme tüm sırlarını, açılacak Bu İtalyan restoran.
  • Aloha - Bir lobi bar, olduğu lobisinde bulunan. Bu asıl vurgulamak canlı palmiyeler olan sessiz ve rahat bir ortamda, hem de ilginç tasarım, ile karakterizedir.
  • Bar Jamaika size lezzetli içecekler zevk havuzda sohbet etmek için bir şans verir.
  • Aladdin - bu da geleneksel Mısır içecekler ve atıştırmalıklar alabilirler nargile, bu.
  • Gazebo - futbol taraftarların favori restoran. Burada, bira ve canlı konuşmanın bir kadeh, spor maçları izleyebilirsiniz.
  • Caribbeano - akşamları disko düzenlenen bar. En iyi içecek ve en yeni müzikleri bekliyoruz.
  • Küba - Eğer masmavi dalgalar halinde dalış arasında susuzluğunuzu veya açlık gidermek bir sahil barı.

Mısır'da İnceleme Otel Caribbean World Soma Bay 5 *

Bu otel kompleksinin Hakkında turist olumlu izlenimler yansıtan şu açıklamalarda bulundu edilebilir:

• beş yıldızlı oteller arasında en uygun alıntılarla biri;
  • Kayıt resepsiyon personeli sırasında dikkate konaklama ilişkin misafirleri tüm arzuları alınır;
  • güzel nokta vardıklarında meyve tabağı olduğu;
  • topraklarında yeşillik bir sürü;
  • güzel temiz plaj, nerede şezlong bir sürü;
  • İyi çeşitlilik ve doyurucu menüsü (çocuklar için de yeterli yemekler);
  • bir İtalyan restoranında enstrümantal müzik Canlı;
  • Ancak eğlence yer almak istemeyen kişiler dayatılan değil eğlenceli animasyonlar;
  • Çocukların, karikatürlerle eşcinsel bir disko ve sinema için.

ek yorumlar

ziyaretçilerin büyük çoğunluğu Karayip Hotel Soma Bay 5 * kaldıkları süre çok memnun. Misafir yorumları Ancak aynı zamanda çok organize oldukları noktaların sayısının bir göstergesini içerir:

• alanı biraz sıkışık kendi halinde inşa yoğun nedeniyle;
  • odalara anahtar kart periyodik tetiklenmez ve usta çağırmak zorunda;
  • Gıda çok fazla baharat;
  • kuyruklar ve yemek odasında yerler sıkıntısı, aslında iki otel misafirleri orada beslenir beri;
  • (Çoğu beş yıldızlı otellerde, ek olarak ve o ücretsiz yaptı) yüksek kalite ve hız değil çok pahalı wi-fi.