Hotel U Sladku 3 * (Prag, Çek Cumhuriyeti): yorumlar, açıklamalar ve yorumlar

Prag - mutlaka hepimizi ziyaret etmek istiyorum dünyanın en güzel şehirlerden biri. Bu kış aylarında bile bir turizm merkezi, burada durmuyor meraklı gezginler akışıdır. Şehirde turist biraz daha az olduğunda doğa, kış uykusu veya sonbaharda sonra uyandığında Aslında, kenti ziyaret için en uygun zaman bahar vardır. Ve bu zamanda turlar maliyeti azalır. Yıl boyunca turist hiç bitmeyen akışı göz önüne alındığında, amaçlanan ziyaret tarihi, otel veya otele karar birtakım zorluklarla karşılaşmak değil girişte bir oda rezervasyonu emin olmak için çok önce gereklidir. Önceden rezervasyon bütçesinin önemli bir bölümünü kaydeder. Ama nasıl en iyi seçeneği seçilir? ilk etapta ne bakmak için?

büyük şirketler tarafından sunulan Rehberli turlar, genellikle oldukça basit ve çok şehrin tarihi merkezine yaşam sayılabilir. Biz turist gerçek incelemelere göre, bağımsız seyahat gitmek önermek ve tatilcilerin tüm ihtiyaçlarını ve tat tercihlerini karşılayan otel seçin. U Sladku 3 * (Prag) - Şehirde turist ve yolcular arasında oldukça popüler. Bize konumu, konfor ve tatilcilerin burada sağlanan hizmet düzeyini tahmin edelim. Yolculuk bu seçeneği seçmek için Belki de var.

genel bilgiler

Böylece, U Sladku 3 * (Prag) şehrin sakin bir bölgede bulunan küçük bir aile otelidir. Otel, bir girişe sahip bir konut kaplar, bu nedenle her zaman yeterince sessiz ve konforlu vardır. Barış, huzur tercih eden turistler için idealdir. Bu küçük ama şirin, odalar demokratik daha pahalı.

Otele girdikten sonra, tüm misafirler canlı bitkiler ve çiçekler geniş bir dizi bulacaksınız. O kadar gerekli yorgun turistler ev benzeri bir atmosferde, hissi yaratır. İç Çek tarzının en iyi geleneklerine dekore edilmiştir. Otelde asansör var, ama çok güzel merdiven keyfini tercih.

konum

Belki kentin en büyük idari alandır sadece Prag 6. U Sladku 3 * (Çek Cumhuriyeti, Prag) sadece orada bulunur. ünlü Prag Kalesi sadece 15-20 dakika yürüme mesafesindedir. Otelin önce bir toplu taşıma durağı, sadece 20 dakika içinde şehir merkezini ve tüm dini yerleri ulaşacak tramvay vardır. Turistler otelin mükemmel konumu, şehrin merkezi caddelerinden kopup gürültü, gürültüsünden, aralıksız müzik, katlanmak zorunda değilsiniz, aynı zamanda, şehir etrafında yürümek için uzak mesafelere gerekmez unutmayın.

Çok uzak biraz para mutfağın tanıma küçük, rahat bir restoran vardır, gerçek Çek bir bardak bira içmek. Otelin şehrin sembolleriyle eşya satın alabilirsiniz Çinli dükkan oldukça çok aynı sokakta.

Kendine oldukça zorlu turist ele alırsak, otelin konumu o kadar karlı ve uygun değil gibi görünebilir. Olacak tüm yerler yürüyerek ya da toplu taşıma araçları ile seyahat etmek olduğu anlaşılmalıdır. Aslında, birçok turist şehrinin antik sokaklarında dolaşmak - bir hediye değil, bir ceza. her koyun kendi bacağından turist başlıca öncelikler kalanını ayarlamalıdır nedeni budur. Ama istisnasız, havaalanına yakınlığı kaydetti.

yerleşme

Tüm turistler için ilgili otel yerleşme sorunu. Şüphesiz hiç kimse birkaç saat odalarına tuşlar için beklemek gerek gelişini yüz istiyor. Her turist, dinlenme tazelemek, yemek ve muhteşem şehir boyunca yürüyüşe daha hızlı gitmek istiyor yola takiben. Hotel U Sladku 3 * (Prag), oldukça demokratik oda fiyatlarına rağmen, konfor ortamı korumak başardı. kesinlikle Aç ve yorgun kapıda oturmak olmaz - tüm personel genellikle zamanından önce meydana yerleşme, saygılı, kibar. Varış numarası henüz hazır olmasa bile, başka bir seçenek ya da bagaj muhafazası sunulacak. Sen şehir etrafında yürüyüşe gidebilir ve döndükten üzerinde bagaj zaten odada olacak.

Odaların

konfor seviyesi numaraları bağlıdır. İdare 23 çift kişilik oda ve 8 üçlü sunuyor. Odalar küçük, ama burada sadece geceyi uyku ve yeterli dinlenecek bir yere harcarsınız gerçeğini verilen.

Hotel U Sladku 3 * (Prag) oldukça mütevazı tasarım odaları sunmaktadır. Çift kişilik oda varsa, komodin, küçük bir gardırop iki tek kişilik yatak bulacaksınız. Burada TV, buzdolabı görmez, ancak ilke olarak, gerekli turist değildir. uydu televizyon ve buzdolabı ilkesi huzurunda sizin için aynı ise, kesinlikle bir seçenek değildir. Hatta ek bir ücret karşılığında istenen almazsınız. Mobilya tamiri üretemiyor, oldukça eskidir. Zemin halı, ama sevinmek için hiçbir lekelerle, oldukça temiz günü. Banyoya taşıma. duş sağlanan hijyen prosedürleri almak için. Bu ideal olmaktan uzak, ama duş için uygundur. Eğer bir banyonun eksikliği, odada bir saç kurutma makinesi sakıncası yoksa, otele U Sladku 3 * (Prag) yaklaşacaktır. turist Yorumlar bazen sıhhi tesisat eksikliği olarak anılacaktır, ancak talep üzerine tüm kırılması ortadan kaldırılmıştır. Banyoda duş bütün tuvalet, havlu ve kozmetik vardır. Bazen, özellikle akşamları sıcak su kesintilerinden kaynaklanan vardır. Odalar, her gün temizlenir yatak çarşafları ve havlular turist talebi üzerine değiştirilir edilir. Turistler için gerekli olan başka ne - Genel olarak, odalar oldukça temiz ve konforludur.

Bazı turistler odasında tesis bulunmaması, ve çamaşır makinesi şikayetçi. Resepsiyon personeli Talk, bunlar oldukça sık konukları karşılamak ve şeyleri düzeltmek için bir fırsat olacak - bu durumda sorun çözülür.

gıda

Eğer kahvaltı edebileceğiniz Hotel U Sladku 3 * (Prag) kendi restoranı vardır. Kahvaltı oda fiyatına dahildir ve "açık büfe" altında düzenlenmiştir. Eğer lüks otellerde tatil için kullanılıyorsa Elbette, sistem üzerinde çalışan "herşey dahil" kahvaltı kıt ve neraznoobraznymi görünebilir. Ama Avrupa bile çok iyi "treshki" için: tahıl, granola, yoğurt, süzme peynir, ekmek, dilimlenmiş, yumurta, taze meyve ve sebzeler, çay, kahve. Yemek için oldukça yeterlidir. Erken bir tura Turistler, onlarla kahvaltı keyfi yapabilirsiniz - uygulamadan önceki gece uyarmak gereklidir.

ek hizmetler

yerinde kablosuz internet erişimi. Sinyal kalitesi, odalar bazen imkansız yakalamak mu zor idealdir. Gerekirse, güleryüzlü personeli dönüp modemi yeniden başlatmak için sorabilirsiniz - bile durum biraz ama değişecektir. Çoğu zaman, otel misafirleri ilk etapta kendisi ile ilgilenen yolcuları Praha (Prag). U Sladku 3 * resepsiyonda ulaşım bilet satın ve ayrıca bir rehberli tur rezervasyon yaptırmak isteyen herkese sunuyor. ilk kez Prag'a geldi deneyimsiz turist, ihtiyaç kısacası her şeyi - Burada kılavuzları, şehrin ayrıntılı harita bulacaksınız. İngilizce konuşan personel, güzergahları belirlemek için yardımcı olacaktır, tüm sorularınıza cevap nasıl kentte istenilen noktaya varmak için söyleyecektir. Bazen personel çok samimi, nazik ve düşünceli.

otel evcil hayvan kabul edilir. evde hayvan terk edemez ise yanınıza alın. Bir yerleşim evinde bulunur gibi otel, tamamen ısıtılır. Tüm oteller böyle bir avantaj yakalamayı başarmıştır. Aniden serin olursanız, önceden Sigara otele bakın - onlar istenen işaretine odanın sıcaklığını getirecektir.

fiyat

Avrupa'ya gelen turist, çoğu şehrin değerini anlıyoruz. genellikle tercih otel için ana kriter oda oranı olmasının nedeni budur. Hotel U Sladku 3 * (Çek Cumhuriyeti, Prag) bir bütçe seçenektir ve bu şehre ziyaretçiler arasında popülerliği kaynaklanmaktadır.

altyapı

Daha önce bahsedildiği gibi kendi topraklarına yapar o kadar, otel, konut binada. Hiçbir konferans salonları, spa, havuz ve sauna otel tamamen eğlence amaçlı seyahat edenler için tasarlanmıştır vardır. Bunu bir dezavantaj düşünebiliriz, ancak çoğu Avrupa Kategori 3 * oteller de sizi eğlence sunuyoruz.

özetliyor

Hatta onların yolculuğun planlama aşamasında, Avrupa'ya gelen tüm turistlerin dinlenme ana öncelikleri ile tanımlanmalıdır. Çoğu zaman, Prag'a gelip bu yolcuları nedenle bazı eksiklikleri katlanmak hazırlanacak şehir, gözünü, mutfağı, kültür, onlar sadece bir gece geçirmek otel, keşfetmek istiyorum. U Sladku 3 * otel (Prag) yaşam maliyetinin en uygun oranı ve hizmetlerin kalitesini sunar. Havaalanına iyi bir konuma ve yakınlığı ile bir bütçe seçeneği arayan, para kısıtlıysa, bu seçenek arayın.