Hotel Den Uzun Do Otel 3 *, Vietnam, Nha Trang: yorumlar, açıklamalar, teknik özellikleri ve yorumlar

Bu küçük yazıda ayrıntılı günlük olan harika bir hizmet, giden personel, ek hizmetler ve diğerleri çeşitli varlığı ile ziyaretçilerini memnun Vietnam, en iyi otellerinden biri de tartışacağız.

bir kere Bu ziyaret, ne olursa olsun yalnız arkadaşlar, aile veya birlikte olun, buraya gelmek emin - burada hep kabul edilecektir. Otel kapalı günler ve ara vermeden daha fazla turist alır. Gel ve dinlenmek. Ve şimdi daha ayrıntılı olarak. Hazır? Sonra başlar!

tanım

Den Uzun Do Otel 3 * (Vietnam) - Nha Trang bulunan bir oteldir. Her yıl birçok turist dinlenmek için şehre geliyor. Stil, konfor, rahatlık - Sen harika bir tatil için gereken her şey. Den Uzun Do Otel 3 * (Nha Trang) uzak olmayan büyük bir şehrin cazibe mesafede yer almaktadır: adı Yersin Müzesi, Katedral, Ulusal Müze (NOSV), Kule Nagar ve Po.

Aynı zamanda sadece 20 dakikalık şehir merkezine unutulmamalıdır. Daha iyi tatil yapacak otele Den Uzun Do Otel, inanılmaz güzel doğa gibi kurumlarda civarında. Otelin yakınında Nha Trang havalimanıdır. Do Uzun den Nha Trang Otel 3 * otele sadece 25 kilometre uzaklıktadır.

Aynı zamanda yerel mutfak fazlalaştı, restoran yazar mevcuttur. sunulduğu Yemekler, olağanüstü. Ayrıca yakınında bir Fransız restoranı. Kuruluş atmosferi şaşırtıcıdır: rahatlatıcı müzik, şık iç ve inanılmaz lezzetli yiyecek.

Çeşitli sınıflardan odalarının her seçim Nerede sunulacaktır. Paylaşılan alanlarda Wi-Fi mevcuttur. Odaların yerini her gün ve keten temizlenir. Ayrıca değer belirterek "çalar saat" fonksiyonunun varlığı, personel belirli bir zamanda kamp uyandırmaya olabilir.

Otel ücretsiz otopark, ileri teknoloji sunmaktadır. Bu tesis, otel Den Uzun Do Otel 3 *, kolayca istenilen düzeyde dakika içinde gidecek asansörü vardır.

Her odada, TV ve kablo TV, duş vardır bakımı setleri (saç kurutma makinesi, havlu ve t.). İlave yatak odası getirmek için bir ihtiyaç varsa.

Den Uzun Do Nha Trang Otel 3 * - En yüksek sınıfın bir modern bir otel. Aileniz ya da tek başına ile dinlendirici bir tatil keyfini çıkarmanızı sağlar. herkese verilmesi Kültür ve rekreasyon!

konum

Bu otel kentin önemli cazibe merkezlerine yakın Katedrali, yakın Nachyange yer almaktadır. Şehirden 2 kilometre harika bir plaj. Temiz hava ve sıcak su gerçek zevk hissetmeye yardımcı olacaktır. 10 kilometre uzakta tekne ile erişilebilir Bambu Adası vardır. Ayrıca bir gezi gidebilir, bu fiyata dahildir. Cam Ranh uluslararası havaalanına 20 kilometre anda.

elverişli konumu turistlerin gelişini kolaylaştırır. Yakın eğlence için farklı yerlerde bir sürü vardır:

- Fransız, İtalyan ve yerel yemekler restoran;
- gece kulüpleri, diskolar, barlar, kafeler;
- alışveriş merkezleri geniş bir yelpazede;
- Bir su parkı;
- mimari alan;
- Central Park;
- plaj;
- Otobüs;
- Havaalanı (20 km).

yerler

Mimarlık Nha Trang vurur. Birçok katedraller, kiliseler, güzel yeşil parklar ve sadece harika bir atmosfer. Burası fotoğraf meraklıları için idealdir.

Katedrali - huzur dolu bir yer. Tapınak yirminci yüzyılın 30 yıl içinde inşa etmeye başladı. katedral Gotik tarzda inşa edilmiştir. Bina güvenilir hale beton ve çimento levhalar yapılır. Katedralin içi tesislerinde taze çiçekler ile dekore edilmiştir. Avluda Meryem heykeli bulunuyor ve onun yanında, İsa.

Bu konsey odalarında mevcut yerel piskopos bulunmaktadır. Katedral yanındaki Katolik mezarlık zamanlar unutulmamalıdır, ancak 1988 yılında bölge temizlenir ve beden çıkardılar. Mezarlığın sitesinde artık demiryolu olduğunu.

Başka dönüm kule "Ponagar" dir. Bunlar 18. yüzyılın sonlarında inşa edildi. Nha Trang bir diğer kültürel hedef "Pagoda Longshon" denilen bir yer çağrılabilir. Binanın arkasında tepesinde bulunan, standları Buda heykeli.

kasaba masaj ve güzellik uygulamaları ile ünlüdür. Günün sonunda herhangi salonunda bir masajın keyfini çıkarabilir. Kent ayrıca bir dalış merkezi, "Honmun" ana dalış sitesi çalışır. balık, kabuklu deniz ürünleri, mercan: adası yakınlarında Altta bütün canlıların doludur.

Nha Trang dünyanın en uzun olan bir teleferik vardır. Bu yol koyunda ve yüksek irtifada (40-50 metre) yer almaktadır. Kent ayrıca dev bir akvaryum ve eğlence parkı vardır.

hizmetler

Bu harika otel üst seviye hizmetleri sunmaktadır. 300 kişi için toplam koltuk kapasiteli 3 toplantı odası vardır. Ayrıca sitede bulunan çamaşır ve otopark kullanmak mümkündür. Otelde bagaj depolama, döviz vardır.

Gıda talebi üzerine müşterinin seçimine, Güç odasına getirebilir.

Sunulan hizmetler ilgi çekici yenilikler:

- çeşitli kafe ve bar;
- Farklı milletlerden restoran;
- Park;
- Televizyon ve internete ücretsiz erişim;
- kişisel kasa;
- asansörler;
- Çamaşır;
- Çocuk oyun alanı;
- Bir Ziyafet için Hall;
- business center;
- kartlı ödeme imkanı.

Odalar modern bir tarzda yapılır. Her mermer veya karo zeminler. Ayrıca değer belirterek bunu yapamaz olmadan özellikle sıcak günlerde, bkz klimanın bulunmasıdır. Değerlendirme çoğunluğunda olumlu Den Uzun Do Otel 3 *, unutulmaz bir tatil yapmak yardımcı olacaktır!

fiyatları

Otel fiyatları oldukça düşüktür. Çoğu aile bu otel seçin. birkaç dolar değerinde şehir ve ücret taksiler çok daha azdır. Otel, daha düşük bir maliyetle bir taksi hizmeti vermektedir. ortalama aile böyle bir tatil gelemez!

yorumlar

Den Uzun Do Otel 3 * Sadece en iyi! Birçok bu inanılmaz bir otel, nice mutlu konumu olduğunu söylüyorlar. Orada yemek lezzetli ve doyurucu olduğunu!

Tatilciler gerisi buraya sadece neşelendirmek için emin bulunmaktadır. Konfor, sıcaklık en iyi tatil yapacak. güleryüzlü personeli, mükemmel görünüm ve kültürel faaliyetler için harika bir yer - tüm makalede sunulan otel değerlendirmeleri içermektedir.

daha önce hiç buraya dinlenmeye yoktu o insanlar, burada ve memnun gelir. Birçok hala buraya gelmek için umut!

Biz genelleme

Den Uzun Do Otel 3 * - Bu burada kiliseler, tapınaklar, teleferik ve çok daha fazlası vardır, çok güzel bir yerdir. Ziyaretçilerin çoğu bu otel tavsiye!

Her turist kalmak için oldukça ilginç bir yer, buraya gelmek için bilir. Burada kalmaya karar verirseniz, size ve sevdiklerinize mutluluk olacaktır. Birçok insan her yıl dinlenmek ve en memnun için buraya gelmeye karar.

program

Personel sürekli (gece ve gündüz) vardır. 8:00 otele giriş ve çıkış - 14:00 öncesi. Yedek yatak 7:30 haftada iki kez yapılır. Akşam yemeği ve programa kahvaltı. Kahvaltı 9:00 da olduğunu ve akşam yemeği saat 18:00 olacaktır.