SeyahatTuristler için ipuçları

Aile kulübü "Goritsy": açıklamalar, ve yorumlar ve yorumlar

Aile kulübü "Goritsy", Lipetsk bölgesinde, aynı adı taşıyan köyde pitoresk bir yerde bulunmaktadır. Sahipleri, Rusya'nın bakire doğası arasında turistlere rahat bir dinlenme imkanı sunuyor. Kurumun sloganı: "Gerçek değerlerin doğasını hissedin".

Adres ve aile kulübüne nasıl gidilir "Goritsy" (Lipetsk)

Adres şu şekildedir: Lipetsk bölgesi, Dobrovsky bölgesi, Goritsy bölgesindeki / / Korenevschinsky köy konseyi. Bir yere ulaşmak için köprünün altından dönerek Dobrovsky bölgesinde durmalısın. İşaretleri takip edin, ve Sselki'ye bir dönüş, daha da ileri giderek ÇK'ların yakıt ikmali görürsünüz. Sonra Krivets-Michurinsk yolunu açın. Ile geçeceksin. Kapitanshchino ve 600 km sonra "Star madencisi" işaretini göreceksiniz. Ona dönün ve 6 km'de Aile Klübü "Goritsy" ye ulaşacaksınız.

Rahat odalar

Oteldeki odalar aşağıdaki kategorilere ayrılmıştır:

• "Standart". En popüler kategori. Oda, büyük bir çift kişilik yatak ya da iki sesquicies. Pencereden çam ormanının pitoresk bir görüntüsü var. Odadaki tüm mobilyalar çevre dostu ahşaptan yapılmıştır. Hoş sıcak renklerle tasarlanmıştır. Konuklar, lüks nevresimler ve tasarım mobilyalarıyla şaşırırlar.
  • Üstün - bu oda otuz metrekarelik bir alandır. İki rıhtım için tasarlanmış, ancak sayılarını arttırma fırsatı da var. Tüm mobilya ve mobilyalar, yalnızca, ülke klübünün durumuna tekabül eden yüksek kaliteli doğal malzemelerden yapılır.
  • Süit. Oda toplam 40 metrekarelik bir alana sahiptir. M. Birkaç veya birkaç çocukla rahat bir konaklama için her şeyi bulacaksınız. Bir çift kişilik yatak, bebek karyolası var. Konuklar, konukların isteği üzerine ekstra yatak temin edebilir.

Otelde çocuklar ile tatil

Aile klübü "Goritsy" her yaştan çocuklu mutlu çiftler. Tesiste kalıcı ormanda bulunan hava burada sağlıklı. Böyle bir yerde solunum sistemi hastalıkları olan astım hastalarına yürürler özellikle yararlıdır.

Çocuklar ülke klübünü özlemek zorunda kalmazlar. Çocuk oyun alanı, sandbox'tan dik tepelere kadar ihtiyacınız olan her şeyle donatılmıştır. Hafta sonlarında ve tatillerde çocuklar, özel olarak davet edilen animatörler tarafından eğlendiriliyor. Tematik olayları önceden önceden belirlerler. Hiçbir çocuk sıkılmadı. En aktif çocuklar için, görevler kurumun tesislerinde yürütülür.

Aile kulübü "Goritsy", küçük konukların sağlığı ve güvenliği ile ilgili endişe duyuyor. Kurumun arazisi sıkı koruma altındadır. Kafede beslenme uzmanlarının geliştirdiği özel bir çocuk menüsü var. Ürünlerin çoğu yerel çiftçiden satın alınmaktadır. Veliler, ebeveynlerin talebi üzerine besleme için karyolalar ve yüksek sandalyeler sağlamaktadır.

Sağlık merkezi

Aile kulübü "Goritsy", gururunu konuklara -Güzeliyet Merkezi'nde sunacak. Alanda spor salonu, yüzme havuzu, çeşitli saunalar, hamam, duş ve gömme dolaplar bulunmaktadır. Merkezin panoramik pencereleri, konukları rahatlatmaya yardımcı olan çam ormanına bakmaktadır. Konuklar 6 şeritli 26 metrelik bir havuza erişim hakkına sahiptir. Ziyaretinin fiyata dahil edilmesi güzel. Havuz etrafında şezlonglar ve konukların dinlenip serinletici içecekler içebilecekleri masaları vardır. Vücudunu iyi fiziksel durumda korumak için kullanılan insanlar için bir spor salonu sağlanır. Burada kendiniz ya da bir koçun tavsiyesi için arayabilirsiniz.

Güç kaynağı

Her sabah kahvaltı yapan konuklar, her sabah kahvaltı salonunda bulunan ana restoran büfe tarzında servis edilir. Burada taze hamur işlerinden, Avrupa'nın ve ulusal mutfağın en iyi yemeklerinden, elit şaraplar ve peynirlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Dinlenmek için kalifiye iseniz, Family Club "Goritsy" ye hoş geldiniz. Lipetsk, doğa ve en iyi olan chernozems hakkında yapılan değerlendirmeler, bu country club'un bölgenin topraklarında bulunduğu gerçeğinden gurur duyuyor. Avrupa'daki en iyi kurumlara hizmette daha az değil.