Şato Hotel 4 * (Karadağ, Sutomore): yorumlar, açıklamalar ve yorumlar

Son yıllarda, Karadağ yolcular arasında artan popülerlik kazanıyor. Ancak bu durum, anlaşılabilir. Burada güzel, pitoresk, ucuz. tüm yerel tatil yanında sahilde bulunmaktadır. Ve birçok turist içindir - Önemli olan. Ama gerçekten başarılı kalabilmek için, Eğer iyi bir otel seçmek gerekir. Ve iyi bir seçim 4 * Sato olurdu. Karadağ sahiptir çok iyi seçenek, ama bu otel hak özel dikkat.

genel bilgiler

Otel, Sutomore denilen tatil beldesinde yer almaktadır. Onun "arama kartı" - 2,5 kilometre germe kumsalları olduğunu. Sutomore Tivat'ın uluslararası havaalanı bir saatlik mesafededir.

Ama otel kendisi denize yakın yer almaktadır. Özel geniş plaj - sadece taş atımı uzaklıkta, bir dakikadan daha az gidin.

Sadece deniz gereken, unutulmaz tatil bütçesinin hayal İnsanlar, bu * Sato 4 gönderilir. Karadağ ise hala ve görmek için bir şey yer. Bir kilometre mesafede çare Sutomore, örneğin, bu bölgede kalıntılar arasında kale arasında Yüksek Nehaj kuruldu içinde XV yüzyıl. Ana yerel cazibe, bu arada - bu yüzden mutlaka ziyaret edin.

Araçları ve Hizmetleri

Sato 4 * (Karadağ) olarak dinlenme ve tam bir rahatlama için ideal koşulları yaratmıştır. bölge ihtiyacınız olabilecek kesinlikle her şeye sahiptir. Başlangıç gelen yüksek hızlı ücretsiz Wi-Fi ve bitiş ile otopark yakın.

Konuklar, lobideki durmaksızın resepsiyon (yapılan ekspres ve özel check), bagaj ve tur masası şeyler görebilirsiniz. parlatmak için - Otelde çamaşırhane ve kuru temizleme tek şey silmek değil, aynı zamanda onları kurutulmuş değil hizmetleri ve ayakkabıları var.

Sato 4 * (Karadağ) sahip modern iş merkezi, nokta ile fotokopi ve faks hizmetlerinin yanı sıra konferans salonu. Ayrıca düşük fiyatlar, ortak salon, birkaç farklı mağazalar ve hatta araba kiralama mini market var sitede bulunan. her şeyden önce ek olarak, fazla hizmet yolun, özel transfer ve taksi hizmeti yemek pişirme, apartmanda yiyecek / içecek getirmek için kullanılabilir sunmaktadır. Daha VIP servis ve yeni evliler için özel teklifler için önerilmiştir. engelli misafirler için daire vardır. Bu arada, otelde tüm odalar hipoalerjenik.

eğlence

Hotel Sato 4 * (Karadağ), geçici konaklama ve iyi eğlence merkezi için mükemmel bir yer hem de. Yerinde sıkılmış sadece başarılı olmayacaktır. Her Kendisine saygısı otel gibi, (bir ısıtmalı ile donatılmıştır) çeşitli yüzme havuzu, güneşlenme terası, hem de modern ekipmanlar ile tam bir spor salonu.

Daha turist gece kulübünde tatillerinden Otel Sato 4 * (Karadağ), mevcut su sporları, rüzgar sörfü, binicilik, yürüyüş, balıkçılık, masaj, ve gece eğlenceleri için seçin. Ancak, konukların çoğu şezlong ve şemsiye plajda dinlenmek için tercih ederler.

gıda

4 * tatile Sato bıraktığı Birçok (Karadağ) yorum otelin restoranında hakkında olumlu yorumlar içermektedir. Ve işte o gerçekten iyidir.

"Büfe" nin misafirlere hizmet yerel bir restoran, geleneksel Karadağ mutfağının lezzetli ve kokulu yemekler sunuyor. diyet menüleri talep üzerine temin edilebilir. Ayrıca içecekler geniş bir seçim sunan bir bar sitede bulunuyor bulunduğu.

Birçok kişi bir iyilik kendinize Herşey dahil ışığı satın almış - akşam yemeği için 3 çeşit yemek ücretsiz şehir içi içecekler (canlı bira ve şarap) servis edilir. Eğer kendinizi çeşitli şımartmak istiyorsanız, sadece yeterli kahvaltıda ödemeye olmasına rağmen (onlar olacak Avrupa). Eğer Rıhtımlar gezintiye varsa, çare misafirler uygun fiyatlarla ve lezzetler büyük bir seçim şaşırtacak sayısız kafe ve restoranlar, her türlü göreceksiniz.

konaklama seçenekleri

Şato Hotel 4 * (Karadağ) çok olumlu eleştiriler alır. Bu sürpriz değil. Bir misafir yaşamaya davet edildiği Odaları bakmak sadece sahiptir. Bunlar göz güzel, modern ve rahat - gerçekten güzel için dinlenmek böyle bir ortam.

En ucuz seçenek - 25 metrekarelik bir alana sahip klasik 2 yataklı oda. m. Bir büyük yatak "Kraliyet" boyutu içinde. daireler, kablo kanalları, kasa, klima sisteminin, bir giyinme odası, trempel, mini bar ve banyo ile harika bir görünüm, büyük ekran televizyon sunan bir özel teras mevcuttur. Ücretsiz hijyen ürünleri, çarşaf ve havlu da sağlanmaktadır.

7 gece konaklama bu daireler için iki kişi irade maliyeti yaklaşık 22 000 (kahvaltı dahil). By yolu, bu odada izin verilmiştir canlı bir çocuk (2 yıl) - Eğer do not ihtiyaç için ödeme ekstra için.

süitler

Bu kategoride Daireler ayrıca Sato 4 * (Karadağ) sunmaktadır. Bar, teras, giyinme odası, banyo - her şey olmasıydı listelenen yukarıdaki vardır suit. klasik daire bu sayıların arasındaki temel fark onların alanındadır. Bu 60 metrekare olduğunu. m. Doğal olarak, bu sayı iki kişi için tasarlanmamıştır. o 5 kişi konaklayabilir ise (+ 1 çocuk ücretsiz). Ve fiyat kabul edilebilir daha fazladır. "Lüks" beş haftalık tatil için yaklaşık 60 000 ruble (kahvaltı dahil) mal olacak. Öyle - sadece 12 bin her biri için.

Hatta otelde lüks sunmaktadır unutulmamalıdır. bölgede, onlar klasik odalar ile aynıdır. Onların özelliği - bir daha rafine iç ve panoramik deniz manzarasına ziyade dağlar ile uzun geniş balkon. İki kişi için "Deluxe Odalarda" içinde 7 günlük tatil 32 000 rub mal olacak.

Bu arada, daire fiyatı 7 KDV dahildir dikkat etmek önemlidir ama € 1,50 günlük şehir vergisi ayrı olarak ödemek zorunda kalacak.

nüansları rezervasyon

Konukların kişisel kayıt olabilir, yukarıda da belirtildiği gibi, saat 14:00 otel başlar check-in, ancak. Hemen süslemeleri odaları ihtiyaç için belirleyeceğiniz tahmini varış zamanı ve hatta daha iyi - bağlantı ile idare etmek netleştirmek tüm nüansları. Misafirler genelde izni dek 10:00.

Çocuklarda ile, yaşayabilir ama ekstra yatak bulunmadığını - dikkate almak önemlidir. Ve yine de, varışta rezervasyon yaparken ayrıntıları geçerli bir kredi kartı göstermek gerekecektir. otel "Visa" ve "MasterCard" kabul eder.

ziyaretçilerin izlenimler

Hotel Sato 4 * (Karadağ) iyi değerlendirmeleri alır. Bu otel en modern bir versiyonu için arayanlar için idealdir, ama aynı zamanda, bütçe ve daha yakın denize - İnsanlar demek, buraya gel. Tüm bu parametreler, kompleks karşılar.

Ayrıca burada tüm misafirler için bir karşılama ve samimi tutum - geldikleri olsun. Bu arada, personel eğitimi düzeyi mutlu ediyor. Burada çalışan insanlar 9 dil biliyorum. Dinlenme tesisleri, işçiler İtalyan, Türk, Sırp tutan Boşnakça Hırvat, Fransızca, İngilizce, Rusça, elbette, İspanyolca ve sayılabilir. Günlük yüksek kaliteli, yanı sıra havlu değiştirilmesini temizlenmesi. Çamaşır değişimi daha seyrek - 2-3 kez bir hafta.

Gelen genel, eğer özetlemek, biz kutu diyelim - bu otel ettirmeli insanların görünümlü unutulmaz izlenimler ve duygular ve istekli yürüyüş, değil harcama yapılmış tüm serbest zaman içinde otel. bu tür amaçlar için bu seçenek idealdir ve çok sayıda referansları - direkt onay.