Otel Horizon Beach Resort 3 *, Goa: yorumlar, açıklamalar, teknik özellikleri ve yorumlar

Her zaman renkli ve eşsiz kültürüyle tanışmış, hem de Kuzey Goa doğal güzelliklerinin tadını almak istedim, o zaman kesinlikle Horizon Beach Resort 3 * otele gitmek gerekir.

Otel Bilgileri

Otel Horizon Beach Resort 3 * Aktif ve yangın çıkarıcı çare hayatın tüm ana site konsantre Calangute gibi bir şehirde, orta kesiminde yer almaktadır. Yakın büyük bir gece kulübü, yanı sıra Hindistan'ın gerçekten ucuz özgün hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz yerel pazar. Otel, sahile yakın olması önemlidir.

Horizon Beach Resort 3 * odaları, mütevazı, ama yeterince konforlu ve onların iç Hint geleneklerine uygun olarak yürütülür bile. Otel ayrıca kendi yüzme havuzu ve tamamen gevşeyebilir ve canlılığını geri yükleyebilirsiniz masaj salonu vardır.

misafir sıkılmış olmayacak böylece Otel Horizon Beach Resort 3 *, gelişmiş bir altyapıya sahiptir. yerel lezzetler restoranda bulundu ve sipariş edilebilir ile bir gezi turu turizm ofisi olabilir.

Misafir odaları

Horizon Beach Resort 3 * (Hindistan) konukları standart kategorisine ifade eden her hangi biri 50 odalı, kalmak önerdi. Tek bir çift - odalardan biri büyük çift kişilik yatak ve diğer donatılmıştır.

Her oda misafirler ev konforu yaşamak için izin tüm olanaklara sahiptir. Yani, odalarda vardır:

• oda sıcaklığı düzenlenmesi için klima;
  • (Rus kanalı birine sahiptir), bir kablolu ağa bağlı televizyon;
  • Her odada bir telefon numarası vardır yapabileceğiniz herhangi bir zaman temas mülkiyet veya uluslararası arama yapmak için de;
  • yüzme havuzu veya bir şehir sokakta bakan küçük balkon,;
  • Küçük bir buzdolabı ;
  • Bir elektrikli su ısıtıcısı, mutfak eşyaları, kahve ve çay içeren bit kit;
  • Elektronik şifreli kasa;
  • istek üzerine size (kuyruk numaraları sırasına göre) bir demir ve ütü masası verilecektir.

Altyapı ve Hizmetleri

çare Horizon Beach Resort 3 * (Calangute) yaşam ve eğlence için aşağıdaki olasılıkları sunar:

• yürüyüşler için egzotik çiçekler ve ağaçlar Yeşil bahçe;
  • Güneşten koruma için şezlong ve şemsiyeler bol etrafında tatlı su, temiz açık yüzme havuzu;
  • güvenlik kameralı ve saatli güvenliği yuvarlak park alanı;
  • Resepsiyon yanı sıra sorunları çözme ve otelde kaldığınız süre boyunca ortaya çıkan anlaşmazlıklar için gece gündüz çalışan saat resepsiyon,;
  • Eğer saç kesimi almak ve geleneksel yerel güzellik bakımları gidebilecekleri bir güzellik salonu;
  • yıkama ve pat şeyler çamaşırhane hizmetlerinin yararlanabilir;
  • kablosuz internet;
  • Gerekirse tıbbi yardım alabilirsiniz.

Faaliyetler ve eğlence

Tatil ilginç ve eğlenceli emin olmak için, Horizon Beach Resort 3 * otel eğlence için fırsat çok hazırlamıştır:

• Rahat bilardo kulübü;
  • Masaj salonu, hem de geleneksel Hint spa hizmetleri;
  • çocuk oyun odası;
  • dünyanın bütün dillerinde kitap büyük koleksiyonuna sahip bir kütüphane;
  • barda İster karaoke ile eğlenebilirler;
  • Her akşam restoranda animatörler çabaları eğlence gösterisi düzenledi.

yararlı bilgiler

Başka turistik otel gibi Horizon Beach Resort 3 * (Goa) otel konaklama ve tatil gezisinde yöneten kendi iç kuralları vardır. aşağıdaki ana noktalar:

• olursa olsun otele geldiğinde neyi ne zaman, hemen sonra 14.00'de başlar kontrol numarasını kontrol (otel dolu olmadığı durumlarda hariç ve check-in erken bir hizmeti satın alabilirsiniz);
  • 12:00 gerekiyorsa veya fiyatının her ek saat için ödeme odadan taşımak;
  • İlave yatak gerektirmez konumlarını (bu yaş grubu için, onlar verilmez) ise 6 yaşından küçük çocuklar, odada ücretsiz konaklayabilir;
  • belki ona bir yatak verilmesi ile bir ek kişi daha odaya fazla check;
  • Bir çocuğun 6-12 yaş arası için ekstra yatak günlük maliyeti 1.400 rupi;
  • Eğer hayvanlar otelde getiremez;
  • Otel nakit veya plastik kartı ile ödeme yapmak mümkün değildir;
  • girişte her misafir depozit olarak fon bloke edildiği bir plastik kredi kartı, hem de fotoğraflı kimlik göstermeleri gerekmektedir.

Sadakat programı ve misafirler için ikramiye

Otelin Horizon Beach Resort 3 * (Hindistan, Kuzey Goa) misafirleri misafirperverlik ve saygı gösterilmesi misafirler aşağıdaki kategorilerden kapsar güzel övgü sistemidir:

• Balayı konaklama yirmi indirim yanı sıra tüm diğer olanakların keyfini;
  • Otelin konukları benim doğum günü kutlayan ve bazı hizmetlerde indirim uygulanmaktadır;
  • promosyon kodu da iki kez ya da daha fazla otel ziyaret etmiş olanlar turist içeren düzenli misafirler, layık;
  • istisna Misafirler tatile Bu otelde gelmeden olmadan herkes, karşılama tazeleme gibi güzel bir iltifat alır.

Bonus programı seyahat acenteleri aracılığıyla bilet satın o misafirler katılamaz dikkat etmek önemlidir. Bir iltifat otel ile doğrudan iletişim ve sadakat programına katılmak üzere arzularını göstermek için rezervasyon işlemi sırasında sadece bu misafirler alabilirsiniz. Ayrıca otele gelmeden, bir iltifat almak için onların sağda otel yönetimini hatırlatmak unutmayın.

pozitif yorumlar

Genel olarak, turist otel personeli Horizon Beach Resort 3 * çabalarını takdir dikkati çekiyor. Yorumlar takdir yorumlarla yansıtılır olumlu anları, bir çok uzman kaynaklara yerleştirilmek üzere ki:

• gerekli tüm mobilya, beyaz eşya ve konfor ve dinlenme için diğer öğeleri olan ferah ve konforlu odalar;
  • Otel böcekleri ve bu alanda geleneksel diğer canlıları görmemiştir;
  • balkonda orada bir masa ve iki sandalye, böylece yemek ya da sadece bir fincan kahve ile çevre keyfini;
  • Restoranda her gece canlı müzik;
  • personel eğitimi yüksek düzeyde;
  • Günlük temizlik hizmet kalitesi;
  • Bu misafirler kulakları neredeyse yoğun bir cadde ve ulaşım vızıltı gürültüsünü bulmuyor şekilde yer;
  • balkon kapısı güvenlik duygusunu artırır, içten kilitli kendi kilidine sahip;
  • Otel sakin ve dinlendirici bir atmosfer sunuyor;
  • Farklı türlerin konuk sanatçılarla ilginç akşam performansları;
  • Eğer havlu ve çiçek süslemeleri gelen rakamlar şeklinde hoş bir sürpriz bekler temizlendikten sonra, odada bir ipucu bırakırsanız;
  • kahvaltı menüsünde her zaman yerel egzotik meyveler vardır.

Negatif geri besleme ve yorumlar

fiyatlandırma politikası ve otel Horizon Beach Resort 3 * (Kuzey atmosferini olmasına rağmen Goa, Calangute) , övgüye kurumun çalışmalarında turistlerin olumsuz değerlendirmeleri ve yorumlarda ifade edilir eksiklikleri bir dizi kaydetti:

• Neredeyse tamamen havuz tarafından işgal edilen bir minik veranda ile çok küçük bir alanı (yürüyüş için yer yok);
  • Kahvaltı menüsü çok yetersiz olduğunu ve her gün tekrarlanan;
  • iken (9 saatleri arasında 6 saat kadar) sınırlı havuz;
  • Kirli dağınık plaj;
  • Eski ve paslı parçalarla bir banyo;
  • Duş bir sulama, orada mevcut değildir can, duvar ve özensiz perdesinin yapışmasını;
  • gürültülü klima (yerine havai bir yelpaze içerir ama eğer sorun çözülebilir).

Otel çok iyi bir izlenim bırakır. küçük bir alanda ve düşük fiyat rağmen, eğlence için çok rahat bir ortam sunar. elverişli konumu ek bir avantaj olarak kabul edilebilir. en yüksek puan da personelin çalışma layık.