A-One Star Hotel, Pattaya: Otel odalarında açıklamalar, yorumlar

Pattaya, tatilcilere tüm dünyada popüler olan ve yalnızca misafirlerine konforlu plajlar ve sıcak deniz sunan, aynı zamanda pek çok eğlencenin de bulunduğu bir tatil beldesidir. Bu şehirde bulunan turistik altyapı mükemmel bir şekilde geliştirilmiş ve buradan çok sayıda mükemmel otel bulunmaktadır. En sık görülen Rus turistlerden biri, yerel A-One Star Otelidir.

Kompleks nerede

очень близко к центру Паттайи (в северной части) у самой кромки моря. Bu otel çok deniz kenarında Pattaya'nın merkezine (kuzey kesiminde) çok yakındır . комплекса работает множество торговых центров, кафе и ресторанов. Kompleksden yürüme mesafesinde birçok alışveriş merkezi, kafe ve restoran bulunmaktadır. Yani, otelden arabayla sadece 5 dakika mesafede, çok popüler bir alışveriş merkezi olan Central Festival Pattaya Beach bulunur.

Паттайя". Kompleksin ve havaalanının yakınında bulunan "U-Tapao- Pattaya". A-One Star Hotel, yaklaşık 25 km uzaklıktadır . е некоторые отпускники , снявшие номера в этом комплексе, прибывают в Таиланд в аэропорт Суварнабхуми. Ayrıca , bu komplekste oda kiralayan bazı tatilciler Tayland'a Suvarnabhumi Havalimanı'na varıyorlar . сположен он примерно в часе езды от отеля (на трансферном автобусе). Bir saatlik mesafede otelden (servis otobüsü ile) bulunur.

Таиланда, города Бангкока, постояльцы гостиницы могут добраться буквально за пару часов на общественном транспорте. Bangkok şehrinin Tayland başkentinden önce otel konukları toplu taşıma araçlarına sadece birkaç saat içinde ulaşabilirler. Plajda, yerleşim birimlerinin 2-5 dakikadan daha fazla gitmemesi gerekiyor.

Otel nedir

в Сети имеются разные. Web üzerindeki kompleks A-One Star Hotel (Pattaya) hakkındaki görüşler farklı. Bazı konuklar bu oteli oldukça rahat buluyor. Diğerleri çeşitli nedenlerden dolayı durmalarını tavsiye etmez. Her durumda, kompleksin tüm kiracıları, sağlanan hizmetin, odaların düşük maliyetine tam olarak karşılık geldiğini kabul eder.

апарт- отель в многоэтажном корпусе современной постройки. Bu apartman oteli , modern yapıdaki çok katlı bir binada turisti ağırlamaktadır . Otel çok sağlam ve sunum için görünüyor. Web üzerinde iyi değerlendirmeler mevcuttur ve iç tasarımı hakkında.

Otel resepsiyonu 24 saat açıktır. Yerleştirirken, turistler resepsiyonda 50 $ depozito bırakmalısınız. Kiracı olarak ödenen sürenin sona ermesi üzerine bu para, ev sahiplerine tamamen geri gönderilir.

Gerekirse, otel sakinlerine hızlı check-in ve check-out hizmeti verilir. Ancak elbette bunun bedelini ayrıca ödersiniz. этот комплекс классифицируется именно как апарт-отель. Birçok işletme operatöründe bu kompleks tam olarak bir apart otel olarak sınıflandırılmıştır . м сдаются номера, оборудованные как квартиры, а не как просто комнаты в гостинице. Yani, temelde, odalar kiralanmamış, apartman daireleri ve sadece bir otel odaları gibi donatılmış değildir. этот отель к классу трехзвездочных. Bu otel , üç yıldızlı bir sınıfa ait. Diğer bir deyişle, burada konuklara sunulan pek çok olanak var.

Oteldeki standart oda kısa açıklaması

эта бюджетная гостиница п редлагает туристам, выбравшим для проведения отдыха Паттайю, 142 номера. Toplamda, bu ekonomik otel Pattaya tatili için 142 oda ile turist sunmaktadır. Oteldeki tüm odalar şunlarla donatılmıştır:

• Klima sistemi;

• kasa;

• mini bar.

Tabii ki, bu üç yıldızlı otelde kiralanan her odada, konuklar ayrı duşlar kullanabilirler. Bu otelin dairelerinde kasa anahtarları ücretsiz olarak sakinlere verilir. Otel çalışanlarının mini bar açmaları için turistlerin belli bir miktar vermeleri gerekir. Otelin her odasında, diğerlerinin yanı sıra küçük bir buzdolabı da bulunmaktadır. Ne yazık ki, bu kompleksin odalarında balkon bulunmamaktadır. Otel pencerelerinden görüntüler ağırlıklı olarak şehre açıktır.

Misafirlerin otel odaları hakkındaki görüşleri

ж илье в Сети имеются разные. İnternetteki A-One Star Hotel (Pattaya) hakkındaki görüşler farklı. Bu kompleksin ana dezavantajı, konukların onları çok küçük gördükleri. Otel odalarında alan gerçekten küçüktür. Ancak birçok kiracı hala dikkate almayan özel bir sorun. Açıkçası Tayland'da turistler, çoğunlukla yalnızca geceyi onlara geçirmek için otelde oda kiralamaktadır.

A-One Star Hotel (Pattya) отпускн ики считают отсутствие шкафа. Ayrıca, A-One Star Hotel'de (Pattya) bazı eksiklikler bir dolap olmaması içindir. Bu otelde oda kiralayan turistlere işleri sık sık tutun, çoğu zaman sadece bir bavulda bulundurun. Tüm odalarda duvarlarda birkaç kanca vardır. Bununla birlikte, onlara asmak için çok fazla kıyafet elbette yapamazsın.

Birçok tatilcinin görüşüne göre oteldeki dezavantajlara, odaların zayıf ses yalıtım özelliklerine sahip olmak mümkündür. Bazı otel misafirleri komşularının bitişik odalardan sohbetlerini bile duyabildikleri web'deki özel forumları anlatıyor. Birçok tatilci, bu otele giden yeni gelenlere, evin kulak tıkaçlarından onlarla almasını önerir.

Bu otelin odalarının avantajlarına, misafirlerin çoğu öncelikle saflıklarıyla ilgilidir. Burada odaların temizliği çok sık yapılır. Görevlerine aynı anda, işveren, birçok kiracıya göre kötü değil. Çoğu turistin düşündüğü gibi, bu komplekse uzanan iç mekanlar oldukça güzel ve şık. Yatak çarşafları ve havlular her gün değişir.

Birçok tatilciye göre duş odasında su işlemlerini kabul edin, az ya da çok uygun. Geleneksel banyo setlerine ek olarak, sakinlerin otel banyolarında saç kurutma makinesi sunulmaktadır. Konuklar ayrıca odalarda terlik kullanabilirler. Bu otelin banyolarının tek dezavantajı kiracıların borulardaki su basıncının çok iyi olduğunu düşünmemesidir. Bununla birlikte, Tayland'daki hemen hemen tüm otellerde de benzer bir sorun var.

Otel Altyapısı

туристов, помимо всего прочего, п редусмотрены: A-One Star Hotel'de (Pattaya) yaşayan turistlerin rahatlığı için , diğerlerinin yanı sıra turistlere şunlar sağlanır:

• otopark;

• çamaşırhane;

• kaplıca.

Otelde ayrıca bir döviz bürosu bulunmaktadır. Otelin turistik bölgelerinde Wi-Fi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Elbette, bu üç yıldızlı otelde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca, turistler, istenirse masaj odasını ziyaret edebilirler. Oteldeki çeşitli iş etkinliklerini düzenlemek için bir konferans salonu sağlanmaktadır. Bir iş merkezi ve faks ve fotokopi hizmeti bulunmaktadır.

Altyapı incelemeleri: avantajlar

A-One Star Hotel 3* бо льшинство туристов находит достаточно удобным. Konaklama A-One Star Hotel 3 * turistlerin çoğu oldukça uygun buluyor. Konuklar, özellikle bu otelin yerini övüyor. Çok sakin bir caddede inşa edilmiştir. Aynı zamanda kentin tüm altyapısı yürüme mesafesindedir. Ve denize çok uzaktaki kiracılara gitmek için bir kompleks gerekli değildir.

Ayrıca bu otelin artı personeli konukların tutumudur. Otelin çalışanları çok nazik davranıyor ve müşterilerin derhal tüm problemlerini çözmeye çalışıyorlar. Rus çalışanları maalesef anlamıyorlar. Bununla birlikte, İngilizce, birçoğu oldukça iyi konuşuyor. Bu nedenle, kompleksin çalışanları, akıllı telefon üzerindeki aynı program yorumlayıcı yardımıyla gerektiğinde iletişim kurabilir.

Bu otelin bir başka avantajı, birçok turistin tam anlamıyla farklı elektronik türleriyle doldurulduğuna inanıyor olması. Oteldeki asansörler bile konuk kartı çağrılıyor. Bütün bunlar elbette kiracıların güvenliğini önemli ölçüde arttırıyor.

Daha önce de belirtildiği gibi bu otelin odalarında sigara içilemez. Ancak avluda sigara taraftarları için özel koltuklar bulunur.

Otelin dezavantajları

Otelin en büyük dezavantajı, konukların çoğunun burada her zaman bir sürü Hindular ve Çinli insanlar olduğunu düşünmesidir. Bu tür turistler maalesef neredeyse her zaman çok gürültülü davranırlar. Ayrıca otelin minuses otopark hemen yanındaki bina - bazı odalarda windows altında olmasıdır.

Bu otelde havuz çok rahat değil. Binanın kuzey tarafında bulunur. Güneş yalnızca sabah aydınlatır. Bu nedenle, havuzdaki suyun genellikle rahat bir banyo sıcaklığına kadar ısınmak için zamanı yoktur. Güneş şezlong ve şemsiye otelin terasında yanındaki konuklar ücretsiz olarak kullanabilirler. Onları havuza çok yükledi. Ancak, bazen, maalesef, şezlongların tüm sakinlerinin yetmediği hâlâ gerçekleşiyor.

Oteldeki gıda hakkındaki yorumlar

м ожно снимать как без завтраков, так и с ними. A-One Star Hotel'in (Pattaya) odaları kahvaltı olmadan ve onlarla birlikte kiralanabilir. Otel ayrıca tam pansiyon da sunmaktadır. комплекса большинство его бывших постояльцев отзывается неплохо. Kompleksin kantinindeki gıdalar hakkında , eski konuklarının çoğu iyi yanıt verir. Otel büfesinde uygun büfe sistemi ile servis edilen yemekler. первые, вторые блюда, салаты, разного рода напитки, выпечку, фрукты. İsterseniz, sakinler yemek odasını , ikinci kurslarını, salataları, her türlü içecekleri, hamur işlerini, meyveleri alabilirler.

Otel restoranında menü çok iyi. Bununla birlikte, deneyimli turistler yeni gelenlere daha önce buraya gelmelerini tavsiye etmektedir. Aksi takdirde, tüm en leziz ve taze oteldeki diğer kiracılardan kolayca anlaşılabilir.

A-One Star Otel: plajın yorumları

Kıyı şeridi otelin hemen yakınındadır. Maalesef, bu plajın kendi plajı yok. Bu nedenle, konukları çoğunlukla şehir halkı. Neyse ki, Pattaya'da çok güzel plajlar var. Çoğu konuklar Wongamata ya da Don Tang'da otelde kalırlar. Her durumda, Pattaya'nın tüm plajları birbirine çok benzer ve temel tarihe göre, burada çoğu turiste göre güneşlenmek için burada basitçe mevcut değil. Bu tesisteki sahil şeridindeki altyapı her yerde gelişmiştir. Her durumda, iyi bir menü ve az miktarda turist yemekleri için bir kafe bulma zor olmayacak.

Koyda Pattaya şehri var. Bu nedenle, deniz özellikle şeffaf, ne yazık ki, burada hiçbir zaman olmaz. Ama en azından yerel kumsallardaki su her zaman sıcaktır. Bu durumda, burada çok fazla dalga meydana gelmez.

Sonuçlandırmak yerine

Tabii ki, çok gelişmiş turistik altyapı, Kuzey kısmında, Pattaya'da Tayland'a ziyaretçiler sunuyor. Oteller, hatta bütçeli oteller bile çoğunlukla rahattır. 3*. Turistler, örneğin, Kly Unique Pfttya 3 *, SN Plus Hotel 4 *, Nantra Pattaya Baan Ampoe Beach 3 * gibi otellerde oda kiralayabilir .

A-One Star Hotel 3* , если ориентироваться на отзывы отпускников, для отдыха также подходит очень неплохо. Aslında, tatil değerlendirmeleri üzerine yoğunlaşırsanız, rekreasyon için A-One Star Hotel 3 * kompleksi de çok uygundur. Ama otelde oda kiralamak için A-One Star Hotel sadece çok hassas olmayan bir uyku olan insanlar içindir. Ayrıca, özellikle iyi değil, bu otel, pek çok gezgin göre çocuklu aileler için uygundur. Otelde küçük misafirler için eğlence yoktur. Buna ek olarak, Pattaya'nın kendisi, sakin bir plaja aktif rekreasyon tercih eden tatilcilere daha fazla yöneliyor. Hepsinden ilginç olan bu şehir, genç insanlara ya da öncelikle tatil yerinde eğlence arayanlara uygundur.