Otel Sentido Letoonia Golf Resort 5 * (Türkiye, Belek): yorumlar, açıklamalar ve yorumlar

Türkiye'nin Rus turistler arasında favori ülke olarak kabul edildiğini söylemek güvenlidir. vatandaşlarımız Her yıl binlerce burada dinlen. Bu ülke bir çok avantajı vardır. Bu düşük fiyatlarla yüksek kaliteli plaj tatil sağlar. Buna ek olarak, turist iki büyük imparatorlukların sonra bırakılan mekanı ziyaret edebilirsiniz: Bizans ve Osmanlı. Ve tabii ki, pahalı olmayan alış veriş. çok ucuz olabilir burada giysi, ayakkabı ve hediyelik eşya satın alın. Türk tatil bir otel seçimi, olumlu eleştiriler çok kazanan Sentido Letoonia Golf Resort 5 *, dikkat edilmelidir.

Hotel hakkında temel bilgiler

Otel, 1997 yılında inşa edilmiştir. Bir ormanlık alan ile çevrili geniş bir bölgede (75 000 ha) üzerinde yer almaktadır. Sentido Letoonia Golf Resort 5 * (Türkiye, Belek) ana yedi katlı bina, ek dört katlı bina ve çok sayıda küçük bungalov: - 22 konut binaları içeren bir turist kompleksidir. Otelin Son tamir tüm odalar 2015 yılında tamamlanmıştır. Karmaşık Aktif yaşam tarzını seviyorum aileler için tasarlanmıştır. Küçük çocuklu kalmak için tüm koşullar vardır. 12 yıla kadar Çocuklar indirim uygulanır. hayvanlarla bir yerleşim kesinlikle yasaktır.

otel Antalya tatil merkezine 45 km uzaklıktadır. En yakın havaalanına 35 kilometre uzaklıktadır. buna yol kadar yaklaşık bir saat ortalama sürer. Belek tatil köyü 8 km. Otelin kendisi özel plaja, ilk satırda 100 metre mesafededir. Check-in zamanı en erken 14:00 yerel saat daha başlar. Sen öğleden önce otel bırakmak gerek. Personel parçası herhangi bir sorun varsa büyük ölçüde iletişimi kolaylaştırmak, hangi Rusça bilmektedir.

Odalar

buraya tatile gel yolcular için otel Sentido Letoonia Golf Resort 5 * (BELEK) 450 konforlu oda hazırladı. Aralarında standart çift kişilik oda ve süit dairesi ve bir kez eş zamanlı olarak 6 kişinin kalabileceği bireysel bungalov vardır. Karmaşık engelli turistlerin konaklama için oda çok sayıda içerir. Ayrıca her dairede kalmak daha iyi hale özelliklerle donatılmıştır. Biz ana olanları listelemek:

• Düz ekran TV bulunmaktadır. Odaların Rus-dil kanalları görüntülemek için yeteneği ile uydu TV bulunmaktadır.
  • çay ve kahve yapmak için elektrikli su ısıtıcısı ve kiti.
  • Güvenli depolama, para ve belgeler. Ücretsizdir.
  • Minibar. meşrubat ve bira bir günlük ek Sentido Letoonia Golf Resort 5 * kompleksi dahildir.
  • Telefon.
  • bungalov için merkezi hava Ana binada bulunan odalar için iklimlendirme ve bireysel.
  • Banyoda terlik, bornoz, havlu, saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri bulunmaktadır.

Buna ek olarak, günlük temizlik hizmeti çalışıyor. Ayrıca, turistlerin 00:00 dan 7:00 ücretsiz oda servisinden yararlanabilirler. hizmeti bir ücret karşılığında temin edilmektedir geri kalan zamanda. Yatak çarşafları haftada 3 kez değiştirilir.

otel Özellikler

Beş yıldızlı bir otel kompleksi Sentido Letoonia Golf Resort 5 * hizmet misafirlerine birinci sınıf kalitesi sunuyor gibi. Geliştirilen ağ altyapısı aşağıdaki özellikleri misafirler sağlamaktadır:

• İnternet kafe. katılıyor ücreti tahsil edilecektir. Ayrıca, tüm ortak alanlarda ücretsiz vayfay var.
  • 5 toplantı odası evler İş Merkezi,. En büyüğü 900 kişi kapasitelidir.
  • Ücretsiz otopark.
  • yüz ve vücut için sağlıklı yaşam hizmetleri sunan bir spa. Kuaför, masaj odası, Türk hamamı, jakuzi ve sauna.
  • Doktorun ofisi.
  • dükkanlar, çok sayıdaki: hediyelik eşya ve takı mağazaları, giyim mağazaları, gümüş çantalar.
  • Fitness Merkezi.

rekreasyon

misafirlerine Sentido Letoonia Golf Resort 5 * için hazırlanan farklı eğlence seçenekleri büyük bir aralık. Turistler aşağıdaki siteleri ziyaret ederek eğlenceli vakit geçirebilir:

• Altı yüzme havuzları, açık dört ve bir tane kapalı. Rekabetçi yüzme (yarı olimpik) için bir yüzme havuzu da bulunmaktadır. İki su kaydırağı. Şarj şemsiye, şezlong ve plaj havlusu ücretsiz sağlanmıştır.
  • Spor su aktiviteleri: rüzgar sörfü, su aerobik, kürek ve motorsuz kürek, balıkçılık ve dalış.
  • Günlük animasyon. Canlı müzik eşliğinde Akşam ve disko. Powered disko bar. Eğlence yetişkinler ve çocuklar için gösterir.
  • Yuvaları (neazartnye).
  • mini golf ve mini futbol için alanlar.
  • spor oyunları (dart, dev satranç, bocce, golf, voleybol, klasik ve masa tenisi, okçuluk, futbol, basketbol) Platformu.
  • bilardo masası bulunan bir oyun odası.
  • ekstra bir ücret bisiklet kiralama için.

güç kaynağı sistemi, restoran ve barlar

Türkiye'de birçok oteller gibi Sentido Letoonia Golf Resort Otel 5 * "herşey dahil" çalışır. fiyat Brunch, atıştırmalıklar ve diğer atıştırmalıklar dahil tüm yemekler içerir. Şarj alkol, kokteyller, alkolsüz içecekler, dondurma ve kahvaltıda taze meyve suları serbest sağlanmıştır. İstek üzerine özel bir çocuk, diyet ve vejetaryen menü verilebilir. Otel, restoran ve barlar çeşitli hizmet vermektedir:

• Yemekler açık büfe servis edilir ana restoran. Ücretsiz burada kompleksin tüm misafirler yiyebilirsiniz.
  • Restoran "Riverside". Deniz ürünleri konusunda uzmanlaşmış.
  • Restoran Kebabçı. İşte Türk yemekleri sunulmaktadır.
  • Restoran Chopstix. suşi, rulo ve deniz ürünleri lezzetler de dahil olmak Asyalı dövme.
  • "Atrium" Bar.
  • Beach bar.
  • havuz başı bar.
  • Türk kahvesi.
  • Vitamin bar. Sen infüzyonu ve şifalı otlar decoctions sipariş edebilirsiniz.
  • "Bahçe" Bar.
  • "Akdeniz" Bar.

yorumlar

Birçok otel Resort Belek (Belek) sunuyoruz. Sentido Letoonia Golf Resort 5 * aralarında pozitif geri besleme turist büyük miktarda göze çarpıyor. Onlar, yenilenmiş taze çeşitli ve lezzetli menü ile, geniş odalar güzel mi ve otel çevresini temizleyin. Çocuklar yerel animatörler çok makbuldür sabah mini kulübe gidecek. misafirler göre, otelin her zaman müşteri karşılamak gider sorunları çözmek çok samimi personel vardır.

Konuklar ayrıca kaydetti ve otel eksiklikleri. Örneğin, halka açık yerlerde, odadaki kötü ses yalıtımı ve çok gürültülü komşular kötü vayfay. Yüksek sesle müzik neredeyse sabaha kadar oynanır, personel ısrarla bir tur rezervasyonu veya mağazayı ziyaret sunuyor.

Böylece, aile ve aktif tatil için otel tavsiye edebilir. Küçük bir fiyat için o her ziyaretçinin kendi şeyler bulacaksınız aralarında hizmetlerin ve eğlence, bir sürü sunuyor. Bir güleryüzlü personeli ve komik animatörler tatilinizi unutulmaz geçirmek için yardımcı olacaktır.