Otel "Ob" (Surgut, Rusya): yorumlar, açıklamalar ve yorumlar

Surgut - Hanti-Mansi Özerk Bölgesinde bulunan büyük sanayi-ekonomik ve turizm merkezidir. on altıncı yüzyılda kurulan ve Sibirya en eski kentidir edildi. Geçen yüzyılın altmışlı yılında petrol ve gaz sahası keşfedilmiştir. şehir bir petrol ve gaz merkezi olarak yeni bir hayat aldı.

Bu Oka Nehri kıyısında yakınında bulunan Rusya'nın en güzel şehirlerinden biridir. Bu enlemlerde için tipik karasal iklim, her mevsim turist alabilir. Kentte altyapıyı iyi gelişmiş. Büyük bir istasyon ve havaalanı vardır. Birçok otel ve konuk evleri vardır.

Modern otel "Ob", Surgut

Otel "Ob" şehrin kalbinde yer almaktadır. Bu kentin ana ulaşım yollarının yakınında bulunan büyük modern bir binadır. Odalar yüz yirmi bloktan oluşmaktadır. Tüm tamamen düzenlenmiş ve tüm müşterileri için konforlu bir konaklama özelliği.

Surgut insanlar işe ağırlıklı gider, ama turist ilgilendiren anıt ve yerlerin çok sayıda buna rağmen, içinde.

ahşap mimarisinin anıtları

tarihi merkezi, Surgut kısa şehir merkezine yürüme ve uzak olmayan otel "Ob" bulunduğu yerden olduğunu. Bu şehir sınırları içinde yer almaktadır ahşap mimarisinin tek anıtıdır. etnografik kompleksinde sen, nesneler Kazak hayatı ve giysi bkz şehrin doğumuyla başlayan ilk cezaevi düzenini görebilirsiniz. zanaat atölyeleri sanatçıların çalışmaları ile tanımak için.

tarihi ve kültürel merkezini gezmek sonra, saat ve akşam yemeği etrafında faaliyet otelin snack bar, gidebilirsiniz. büfe menü değişiyordu ve farklı damak zevklerine tatmin edecektir. Tüm yiyecek organik malzemelerle yapılır. Otel yemek kaldıkları lisans ödeme hesabına dahil edilebilir.

Boş zamanlarında size solaryum ve sauna ziyaret edebilirsiniz. sporseverler için yönetim egzersiz ekipmanları ve masa tenisi ile bilardo masası odası bulunmaktadır.

Otel yakınlarındaki atraksiyonlar

Otel "Ob" (Surgut) tren istasyonuna yarım saatlik bir mesafededir. Karakolda ilk trene anıt görebilirsiniz. Bu Samotlor bir hat kolu açılan ilk lokomotif vardır. Onun uzunluğu yüz kilometre idi. İnşaat dokuz yıldır yürütülmüştür.

Otelden bir buçuk kilometrelik bir mesafede şehir katedral camidir. Onun resimlerinde yaratıcı atölye ve Ufa Naberezhnye Chelny en iyi sanatçıları tarafından katıldı. Neredeyse tamamen parishioners bağış dayanmaktadır.

Otel "Ob" (Surgut) Eğer kiralanan araç ve kendi tekniğini bırakabilir kendi otopark yeri vardır. Erişim yolları iyi düşünülmüş ve konforludur.

Big Ben otelin yanında "Ob"

Kim Surgut Big Ben, bulunduğu otelden beş dakika görmek ilginç olacak tatillerinde çalışmak için geldi "Ob." Surgut bu cazibe ünlüdür ve bu çünkü İngiliz Big Benom ile benzerlik öylesine denir.

Bu binada yabancı dil okuludur. Öğrencilerin eğitiminde okul eski İngiliz geleneklerine sadık çalışıyor olduğunu. Dünyada böyle kopyalanan binalar artık yok. gotik elementler ve İngiliz uzmanlar tarafından yapılan bir saatli yapılan vitray cam pencereler olarak, her zaman tam olarak ne zaman gösterir.

Uzun bir konaklama için Odalar

"Ekonomi" - Otel "Ob" uygun fiyata şehir, mükemmel bir konaklama gelen öğrenci ve öğretmen sunmak. Sayı, iki blokta bir oda kaplar ve çalışma ve iş için gelen insanlar için çok uygundur. Otel, müşterinin isteğine bağlı olarak büyük ve az sayıda sunabilir.

Ekonomkomnata - küçük, telefon, buzdolabı, modern tv, internet erişimi, çalışma alanı, sağlanan masa ve sandalyeler ve tek yatak bulunmaktadır. Uzun süre kalan ziyaretçiler için on-demand dikiş kiti verilmesi ve yemekler kümesi için sağladı. Tuvalet ve duş birleştirdi. Büyük bir giriş salonu ve sıhhi bir oda, blok bir.

Ekonomnomer büyük küçük aynı seçenekleri vardır, ama bir çift kişilik yatak vardır.

Her iki oda sundurma erişebilir ve klimalı. rağmen otelde "Ob" (Surgut) ilgili görüş, her zaman sınıf "ekonomi" tüm odalar, olumlu söyledi. Birçok hep misafirler ile dost çok iyi servis personeli söylerler. Odada yemek ve konaklama ile herhangi bir sorun özel partiler için oda kiralama daha ucuzdur. Ayrı olarak, odalar ve temizlik.

Surgut ünlü köprüsü

Şehirde gelmeden, Dünya Rekorları süspansiyon kablo kaldı köprü Guinness Rekorlar Kitabı listelenen bakmak zorunludur. Tüm uluslararası standartlara uygun. nedeniyle ihtiyaca köprünün Böyle bir tasarım navigasyon için nehrin orta kısmını serbest bırakmak. Tabii, köprü şehir merkezinden uzak bulunan, ancak görülmeye değer olduğunu.

Başka yerde görülmeye değer - Bu şehirde ana Ortodoks kilisesidir. Özellikle Altay bu amaçla getirilen sedir çevrili nehir kıyısında duruyor.

Şehirde turistlerin ilgisini yerlerde bir sürü bir listesi otel "Ob", Surgut ile müşterilerine sağlayabilir. Otel telefon: + 7346228-55-00, bir oda rezerve etmek önceden çağırabilir için.

evli çiftler

dinlenmek ve sunabilir otel odasında evli çiftler kalabilmek için "standart". Konumu ve rahat bir ortam, normal daire anımsatan bu iki odalı, sen ne kadar süre için kalmak için gereken her şeyi ve birkaç günü vardır.

Uyku alan bir çift kişilik yatak, komodin ve LCD TV ile temsil edilmektedir. Salon alanında çekyat, konforlu bir çalışma alanı, klima ve TV bulunmaktadır. oda internet erişimi vardır. Konukların rahatlığı için elektrikli su ısıtıcısı, masa ve çay aksesuarları bulunmaktadır. Her iki odalardan şehir silüeti muhteşem manzaralı büyük balkon, girebilirsiniz.

Otel "Ob" (Surgut): Adresi ve yorumlar

tren istasyonu veya Havaalanına gelen sadece 20 dakika içinde otele götürecek bir taksi alabilir. Turistler mutlu - ana yol kavşağına konumu sonraki ve otel kendisi Prospect Quay'deki ana cadde üzerinde yer alır, 16. Yakın bir eczane ve tıp merkezleri vardır ..

Birçok olumlu yorumlar da önemlisi, personel ile ilgili mükemmel bir eğitim, çok dilli olan ve - en kötü durumlarda bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

ziyaretçilerin çoğu büfe çalışma takvimi memnun bulundu. Bu kurumların dilli personel otellerde bu kadar büyük bir seviye o kadar yaygın değil.

Otel "Ob" (Surgut) olumlu yorumlar kazanmıştır nedeniyle odaların çeşitli bir yelpazede, hatta iş odada çok uygun fiyatı var. oda yapma onları iş toplantıları ve çalışmalarında meşgul sağlar.

Otelde bagaj muhafazası ve kasa mevcuttur gerçeği gibi, transit insanlar. Ve, özgürce güvenliği için endişelenmeden şehir etrafında yürüyüş yapabilirsiniz şeyler geride bırakarak.

Ve mutlu Bu otel tarafından takip "sadakat" indirim programı hakkında konuşmak için.